Αρχική » Με άστοχο σποτάκι για τις διακοπές προσπαθεί μεταθέτει τις ευθύνες στους νέους ο Μητσοτάκης (video)
Video Πολιτική

Με άστοχο σποτάκι για τις διακοπές προσπαθεί μεταθέτει τις ευθύνες στους νέους ο Μητσοτάκης (video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σποτ για τις διακοπές και η ανοσία που άργησε πολύ…facebook sharing button

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιρρίπτει τις ευθύνες για την πανδημία στους νέους και με νέο σποτάκι προσπαθεί να τους πείσει να εμβολιαστούν πριν από τις διακοπές τους.

«Η διαφορά στο να χαρούμε ή να χαλάσουμε αυτό το καλοκαίρι είναι ένα εμβόλιο» αναφέρει το νέο διαφημιστικό σποτάκι με target group τους νέους. Η κυβέρνηση προτρέπει τις νεαρές ηλικίες να εμβολιαστούν πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, γεγονός όμως που ως γνωστόν δεν θα τους προστατέψει αφού όχι μόνο δεν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους, αλλά δεν θα προλάβουν ούτε να χτίσουν την λεγόμενη ανοσία η οποία σύμφωνα με τις επιστημονικές διευκρινήσεις επιτυγχάνεται τουλάχιστον 15 μέρες μετά την δεύτερη δόση…

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, η Αθηνά Λινού είχε σχολιάσει αναφορικά με το δέλεαρ των 150 ευρώ ότι είναι άστοχο έως και επικίνδυνο να πάνε οι νέοι διακοπές έχοντας κάνει μόνο την πρώτη δόση και να θεωρούν ότι είναι προστατευμένοι. «Είναι λάθος να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να κάνουν πράγματα μετά την πρώτη δόση και μάλιστα σε 24 ώρες από την πρώτη δόση. Ξέρουμε ότι η πρώτη δόση δεν καλύπτει και δεν καλύπτει καθόλου το variant Δέλτα, ελάχιστα, επομένως είναι πολύ επικίνδυνο ιατρικά» είχε ξεκαθαρίσει.

Μαντέψτε ποιοι θα είναι υπεύθυνοι σύμφωνα με την κυβέρνηση όταν «σκάσει» το 4ο κύμα της πανδημίας…