Αρχική » Με παρόντα Καραμανλή η παρουσίαση του βιβλίου του Κοττάκη στη Λάρισα στις 20 Νοεμβρίου
Ελλάδα Πολιτική

Με παρόντα Καραμανλή η παρουσίαση του βιβλίου του Κοττάκη στη Λάρισα στις 20 Νοεμβρίου
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» (εκδόσεις «Λιβάνη), την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στη Λάρισα. Οι πληροφορίες της στήλης επιμένουν πως ο πρώην πρωθυπουργός έχε την πρόθεση να παραβρεθεί στην παρουσίαση.

Τυχόν παρουσία του, πάντως, δεν σηματοδοτεί αυτομάτως και ενεργοποίησή του στην τρέχουσα πολιτική σκηνή, πολύ περισσότερο δεν προδικάζει θετική απάντηση στο ερώτημα εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές –μάλλον στο «όχι» κλείνει αν θέλετε τη γνώμη της στήλης. Ο Κώστας Καραμανλής, όμως, θα υπερασπιστεί το έργο του, ενώ θα παρεμβαίνει σε μείζονα θέματα- με την ομιλία του στα Ανώγεια για τις υποκλοπές, άλλωστε, έσωσε την τιμή της παραδοσιακής ΝΔ!

Για το βιβλίο «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» θα μιλήσουν στην παρουσίαση της Λάρισας ο καθηγητής Γεώργιος Κ. Φίλης, Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, ο δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης και ο συγγραφέας ΜανώληςΚοττάκης, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Βασίλης Σκουρής