Αρχική » Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε στη Βοστώνη για να δει μπασκετάκι ο Μητσοτάκης – Τι απαντά η ΝΔ
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε στη Βοστώνη για να δει μπασκετάκι ο Μητσοτάκης – Τι απαντά η ΝΔ

«Ολιστικός» τρόπος ζωής για τον πρωθυπουργό

Μόλις λίγες ημέρες μετά τα μαθήματα ολιστικής ζωής που παρέδωσε στους νέους, τους οποίους τους συμβούλεψε να μην εστιάζουν στο πόσα χρήματα λαμβάνουν ως μισθό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε στη Βοστώνη, όχι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αλλά για να βρεθεί στην Τελετή Αποφοίτησης του Boston College και για να δει αγώνα NBA.

Όπως μπορεί κανείς να ενημερωθεί από το FlightAware, ο πρωθυπουργός πέταξε από την Ελευσίνα στη Βοστώνη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος Hellenic Air Force 352B και την Τρίτη αναχώρησε με προορισμό την Ελβετία για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το documento.gr, o Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε με το υπερπολυτελές VIP κυβερνητικό αεροσκάφος Falcon της εταιρείας Dassault, το οποίο «δώρισαν» στην Ελλάδα οι Γάλλοι μαζί με τα Rafale.

Μάλιστα, μετά από την ομιλία του στο κολλέγιο απ’όπου αποφοίτησε η σύζυγός του και ο γιος του Κωνσταντίνος, ο Κυριάκος και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι παρακολούθησαν αγώνα στο γήπεδο του Boston Celtics για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Σέλτικς με τους Χιτ για το NBA!

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε στη Βοστώνη για να δει μπασκετάκι ο Μητσοτάκης – Τι απαντά η ΝΔ (newsbreak.gr)