Αρχική » Μητσοτάκης εκτός ελέγχου! Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση Λιβανού
Ελλάδα Πολιτική

Μητσοτάκης εκτός ελέγχου! Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση Λιβανού

Στην Γαλλία βρισκόταν ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης όταν έγινε το τηλεφώνημα!

Όχι, ο Μητσοτάκης της λίστας Πέτσα, της λίστας Πλεύρη και των απευθείας αναθέσεων ύψους επτά δις μέσα σε δύο χρόνια σε… βουλκανιζατέρ για ιατρικό εξοπλισμό, δεν παρεξηγήθηκε από τον διάλογο Δούκα – Λιβανού.

Ο Μητσοτάκης τρελάθηκε κυριολεκτικά με την σύγκριση διαχείρισης κρίσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με αυτή της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή! Διότι η συνάντηση αυτή μεταξύ του δημάρχου Σπάρτης και του Σπήλιου Λιβανού, έγινε στον απόηχο της τραγικής διαχείρισης της κακοκαιρίας «Ελπίδα», όταν η συζήτηση για την παροχή αποζημιώσεων είχε ανάψει. Ενώ ταυτόχρονα, η λαίλαπα των αυξήσεων στην τιμή της ενέργειας και των καυσίμων, είχε διαλύσει τους αγρότες. Είναι γνωστή η αλλεργία που παθαίνει ο Κυριάκος, μόλις ακούει το όνομα «Καραμανλής».

Κυρίως όμως τρελαίνονται οι ουρανοκατέβατοι που έχει μαζέψει δίπλα του και δεν έχουν καμία σχέση με την παράταξη. Οι οποίοι μάλιστα είχαν στοχοποιήσει διαδοχικά τον πρώην υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, επειδή δεν τους έκανε τα χατίρια και τα ρουσφέτια.

Απόδειξη, το γεγονός ότι ενώ η συγκεκριμένη συζήτηση είχε γίνει πολλές ημέρες πριν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο τον υπουργό του ενώ αυτός βρισκόταν στην σύνοδο υπουργών στη Γαλλία! Το τηλεφώνημα είχε μεγάλη ένταση. Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προφανώς υπό την πίεση του περιβάλλοντος του, απαιτούσε εξηγήσεις από τον υπουργό του, με τον οποίο μάλιστα τον συνδέει προσωπική φιλία, καταλογίζοντας του περίπου προβοκάτσια εις βάρος του!

Δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε έναν από τους πλέον έντιμους υπουργούς που διέθετε, ότι με την συμπεριφορά του δρούσε εναντίον της εικόνας του! Ενώ ο υπουργός του διεκδικούσε κονδύλια για την Ελλάδα στην σύνοδο της Γαλλίας…

Ο Σπήλιος Λιβανός όπως ήταν επόμενο, εξερράγη και θεώρησε ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο βίντεο ως προπέτασμα για να του προσάψει κατηγορίες, ενώ η αιτία ήταν τελείως διαφορετική. Έτσι, αμέσως υπέβαλε την παραίτησή του.

Μητσοτάκης εκτός ελέγχου! Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση Λιβανού (newsbreak.gr)