Αρχική » Μητσοτάκης: Λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος και τεμπέλης
Video Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Μητσοτάκης: Λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος και τεμπέλης

cretadrive08 Μαΐ 2018

Μητσοτάκης: Λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος και τεμπέλης!!! Δεν το λέμε εμείς, αλλά κάποιος πολύ… κολλητός του, δείτε ποιος!!!

«Ζούμε στην εποχή του λαϊκισμού, ο οποίος δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Χθες ας πούμε πήρε τη μορφή ενός βαθύπλουτου γόνου του πολιτικού μας συστήματος, ο οποίος βρήκε τη λύση του δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας στη βουλευτική αποζημίωση και στα δήθεν προνόμια των βουλευτών».

«Βεβαίως, αν είσαι βαθύπλουτος γόνος μπορείς να έχεις πολλές φιλοσοφικές ανησυχίες. Επειδή προφανώς ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν χρειάζεται να εργάζονται ποτέ στη ζωή τους άρα δεν έχει καμία ανάγκη για οτιδήποτε όσον αφορά τη λύση των πραγματικών προβλημάτων της ζωής», πρόσθεσε.

Κατέληξε δε ως εξής: “Μια τέτοιου τύπου συζήτηση θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον για να λύσουμε πράγματι τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και να δώσουμε πράγματι λύσεις στο σταυροδρόμι στο οποίο βρισκόμαστε. Όχι λύσεις λαϊκίστικες τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά λύσεις πραγματικές”.

Και ποιος τα είπε όλα αυτά;

Μα φυσικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, τωρινός Αντιπρόεδρος της ΝΔ και… “κολλητός” του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Άλλωστε, οι πολιτικές κωλοτούμπες του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Στο στόχαστρο του κ. Γεωργιάδη έχουν μπει κατά καιρούς σχεδόν όλοι εκείνοι με τους οποίους συμπαρατάσσεται τα τελευταία χρόνια, όπως ο Αντώνης Σαμαράς τον οποίο κάποτε χαρακτήριζε φυγόπονο πολιτικό που κρύβεται.

Ας μην θυμηθούμε τι σχολίαζε γενικότερα για το νέο του κόμμα την Νέα Δημοκρατία, τα σκάνδαλα, τις απάτες, την Siemens… δεν είναι η ώρα για γέλια, αλλά μάλλον για κλάματα για την πολιτική κατάντια -συνολικά- της χώρας αυτής… 

Στην συνέχεια και το σχετικό βίντεο…

https://www.cretadrive.gr/news/politics/mitsotakis-laikistis-bathuploutos-gonos-kai-tempelis