Αρχική » Μητσοτάκης – Σακελλαροπούλου απόλαυσαν το δείπνο τους στην αποτεφρωμένη Δαδιά
Ελλάδα Πολιτική

Μητσοτάκης – Σακελλαροπούλου απόλαυσαν το δείπνο τους στην αποτεφρωμένη Δαδιά

Δεν είναι μαύρο χιούμορ, όντως το έκαναν!

Στο χωριό Δαδιά του Έβρου, όπου κάποτε βρισκόταν και το ομώνυμο δάσος, δείπνησαν εχθές το βράδυ η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η είδηση που παραπέμπει στις ημέρες του Νέρωνα, είναι πραγματική και όχι «Τρολ».

Η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τη Δαδιά το απόγευμα και είχε στην κεντρική πλατεία συνάντηση με το δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο και εκπροσώπους φορέων οι οποίοι την ενημέρωσαν για τις καταστροφικές συνέπειες από τις πυρκαγιές στο δάσος.

Όντως, ο Μητσοτάκης με την Σακελλαροπούλου έφαγαν στα αποκαΐδια του δάσους

Αργότερα έφτασε στο χωριό ο πρωθυπουργός, ο οποίος σήμερα το πρωί θα επισκεφθεί το δάσος της Δαδιάς και θα ενημερωθεί από τον φορέα διαχείρισης, ενώ αργότερα θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων στην Αλεξανδρούπολη.

Βάσει των εντολών της επικοινωνιακής ομάδας, ο πρωθυπουργός, παρά την απέχθεια του και τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του, υποχρεώνεται να αγκαλιάσει όποιον γέροντα η γερόντισσα βρει πρόθυμη, προκειμένου να βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες…

Όσοι λοιπόν προσπαθούν να ταυτίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Νέρωνα, κάνουν λάθος. Ο Νέρωνας δεν προσπάθησε ποτέ να το παίξει φιλάνθρωπος.

https://www.newsbreak.gr/parapolitika/505471/mitsotakis-sakellaropoyloy-apolaysan-to-deipno-toys-stin-apotefromeni-dadia/