Αρχική » Μητσοτάκης σε Μπέο που βρίζει και χτυπά πολίτες :«δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα»
Ελλάδα Πολιτική

Μητσοτάκης σε Μπέο που βρίζει και χτυπά πολίτες :«δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα»

Tοπικά ΜΜΕ του Βόλου απέδωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη φράση «δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα», όταν συνομίλησε με τον Αχιλλέα Μπέο.

Πριν από δύο μέρες, την Πέμπτη, είχε γίνει σύσκεψη στο Βόλο με τη συμμετοχή του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Κλιματικής Αλλαγής Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκου.

Εκεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Βόλου, «μετά από πρόταση του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το γενικό συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών από τη δεύτερη αλλεπάλληλη θεομηνία, πλην των παρεμβάσεων σε χειμάρρους και ποτάμια που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, και την επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, καθώς έχει πληρέστερη άποψη και γνώση της πόλης και των προβλημάτων της».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «με βάση την απόφαση αυτή και σε ό,τι αφορά τις εργασίες για τον καθαρισμό της πόλης και την αποκατάσταση των ζημιών όλες οι υπηρεσίες που μετέχουν στην δύσκολη αυτή επιχείρηση θα συντονίζονται αποκλειστικά και μόνο από τον κ. Μπέο».