Αρχική » Μητσοτάκη μάζεψε το θίασο σου και φύγε-Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διόρισε αρχαιολόγο…αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»
Ελλάδα Πολιτική

Μητσοτάκη μάζεψε το θίασο σου και φύγε-Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διόρισε αρχαιολόγο…αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Μάλιστα, έγινε μια μέρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Αίσθηση και θυμό για τις πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη προκαλεί η αποκάλυψη που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σε μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Αυγέρη αναφέρει ότι την επομένη του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όταν οι χώρες θρηνούσε ανθρώπινες ζωές κυρίως νέων παιδιών η κυβέρνηση Μητσοτάκη τοποθετούσε στην θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» της δυτικής Αττικής μια…αρχαιολόγο η οποία ήταν υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2019!

Μάλιστα, η κ. Αυγέρη φέρνει στο φως και τα σχετικά έγγραφα της πρόσληψης τα οποία υπογράφουν ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Όπως φαίνεται σε αυτή τη χώρα έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν γιατί δεν μπορούμε να νιώσουμε ασφάλεια ούτε ότι αφορά το βασικό αγαθό που είναι η υγεία!