Αρχική » Μιλάμε για προκλητικό αλαζόνα με πατέντα ευρεσιτεχνίας … θεωρεί ανίκανα τα στελέχη του κόμματος του, της Νέας Δημοκρατίας
Ελλάδα Πολιτική

Μιλάμε για προκλητικό αλαζόνα με πατέντα ευρεσιτεχνίας … θεωρεί ανίκανα τα στελέχη του κόμματος του, της Νέας Δημοκρατίας

Τη μία πόρτα μετά την άλλη τρώει ο Μητσοτάκης από ΠΑΣΟΚΟΥΣ και πάσης φύσεως ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ της πολιτικής που τους θεωρεί ΑΥΘΕΝΤΙΑ….

Άρνηση και από Φλωρίδη για το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας…

Την μία πόρτα μετά την άλλη τρώει πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δείχνει αδύναμος ακόμη και να υλοποιήσει την αποκλειστική προνομία του πρωθυπουργού που είναι ο ανασχηματισμός.

Μετά την… απαξιωτική για τον ίδιο και τη κυβέρνηση υπαναχώρηση του Ευάγγελου Αποστολάκη από την ανάληψη του υπό ίδρυση υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, την θέση αρνήθηκε και ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη, Γιώργος Φλωρίδης. Η άρνηση προκαλεί εντύπωση καθώς εδώ και πολλούς μήνες με σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Φλωρίδης καταφέρεται με μένος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, στηρίζοντας παράλληλα την κυβέρνηση.

Κατόπιν και αυτής της άρνησης από το Μαξίμου έχει διαρρεύσει ότι αναζητούν πρόσωπο από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων που όμως να μην έχει τα πολιτικά χαρακτηριστικά του κ. Αποστολάκη. Η άρνηση του κ. Φλωρίδη έρχεται να προστεθεί σε πληροφορίες για αντίστοιχη άρνηση της Άννας Διαμαντοπούλου για το υπουργείο Παιδείας που τελικά ευνόησε την παραμονή της Νίκης Κεραμέως -στην οποία ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε το Δικαιοσύνης για να του αρνηθεί και εκείνη.