Αρχική » Μιχάλης Δημητρακόπουλος Δικηγόρος Βγενόπουλου: «Απατεώνισσα η γυναίκα που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της Θάνου»
Video

Μιχάλης Δημητρακόπουλος Δικηγόρος Βγενόπουλου: «Απατεώνισσα η γυναίκα που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της Θάνου»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε ξεκαθαρίσει στο δικαστήριο ότι πρόκειται για μια απατεώνισσα
Το ηχητικό που παρουσιάστηκε σήμερα (καθόλου τυχαία την ώρα που ο πρώην ισχυρός άντρας της πολυεθνικής Κωνσταντίνος Φρουζής παραπέμφθηκε σε δίκη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) με συνομιλία-προϊόν υποκλοπής στην οποία ο Αντρέας Βγενόπουλος ακούγεται να συνομιλεί με κάποια Δ.Μ. που εμφανίστηκε ως απεσταλμένη της Βασιλικής Θάνου, αποτελούν άθλιες συκοφαντίες οι οποίες διερευνήθηκαν και αρχειοθετήθηκαν από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πριν από έξι χρόνια.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του μακαρίτη Βγενόπουλου, είχε υποβαθμίσει το θέμα και είχε ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για μια γυναίκα απατεώνισσα, η οποία εμφανιζόταν και μιλούσε για λογαριασμό της Βασιλικής Θάνου. Μάλιστα ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος κατά την διάρκεια της αγόρευσής του στη δίκη που διεξαγόταν μετά από μήνυση του Βγενόπουλου σε βάρος του Βαξεβάνη και του περιοδικού Hot Doc είχε δηλώσει:

«Ο κ. Βγενόπουλος δεν μήνυσε την κ. Θάνου. Μήνυσε κάποια κυρία που εμφανιζόταν και μιλούσε για λογαριασμό της κ. Θάνου. Ποτέ δεν έχει πει ο κ. Βγενόπουλος ότι του ζήτησε χρήματα η κ. Θάνου. Η μήνυση του κ. Βγενόπουλου δεν έγινε κατά της κ. Θάνου. Έγινε κατά της κυρίας αυτής που λοιδορούσε το όνομα της κ. Θάνου. Είναι λάθος να προσπαθείτε να εμφανίσετε τον κ. Βγενόπουλο ως αντίδικο της κ. Θάνου. Γιατί αυτό μπορεί να εμπεριέχει και πίεση στους κ. δικαστές ότι έχουν απέναντί τους τον αντίδικο της κ. Θάνου. Δεν βάλλει ο κ. Βγενόπουλος κατά της κ. Θάνου. Βάλλει κατά μίας απατεώνισσας».

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι ο εντολέας του δεν είχε στραφεί κατά της Βασιλικής Θάνου και δεν είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της, αλλά σε βάρος της «απατεώνισσας» η οποία «λοιδορούσε το όνομα της κ. Θάνου».