Αρχική » Μνημόσυνο για τα 24χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή-Παρών ο Κώστας Καραμανλής απών ο Μητσοτάκης που ακούει για Καραμανλή και παθαίνει «παραίσθηση» (vertigo)
Video

Μνημόσυνο για τα 24χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή-Παρών ο Κώστας Καραμανλής απών ο Μητσοτάκης που ακούει για Καραμανλή και παθαίνει «παραίσθηση» (vertigo)


Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», στη Φιλοθέη.

Απουσίαζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί ακούει το όνομα Καραμανλής και παθαίνει «παραίσθηση» (vertigo)

Πέρασαν 24 χρόνια από τον θάνατο του «Εθνάρχη» (23/4/1998) και το παρών έδωσαν συγγενείς, στενοί συνεργάτες του και λίγοι φίλοι. Ηχηρή απουσία ήταν αυτή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην επιμνημόσυνη δέηση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» Πέτρος Μολυβιάτης και ο στενός συνεργάτης του «Εθνάρχη», Θεόδωρος Χαριτόπουλος.