Αρχική » Μονταζιέρα Καραμανλή: Ο οδηγός είπε ότι έκανε 5 μαθήματα (αντί για 25) και τον έκοψαν από το βίντεο!
Ελλάδα Πολιτική

Μονταζιέρα Καραμανλή: Ο οδηγός είπε ότι έκανε 5 μαθήματα (αντί για 25) και τον έκοψαν από το βίντεο!

Σε κοπτοραπτική για να κρύψουν την πραγματικότητα πως τίποτε δεν άλλαξε στα διπλώματα οδήγησης κατέφυγε το Υπουργείο Μεταφορών. Ο πρώτος 17χρονος που πήρε δίπλωμα οδήγησης αποκάλυψε ότι έκανε 5 – 6 μαθήματα, ενώ ο νόμος λέει 25! Και αντί να ζητήσουν ευθύνες από τους εκπαιδευτές, απλώς έκοψαν την επίμαχη απάντηση του 17χρονου οδηγού!

«Πως ήταν η εμπειρία; Πόσα μαθήματα έχεις κάνει;», ρωτά ο Κ. Αχ. Καραμανλής. «Νομίζω 6, 5,κάπου εκεί», απαντά ο 17χρονος. «Όσα λέει ο νόμος ή…», ξαναρωτά με νόημα ο υπουργός Μεταφορών κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει τι έγινε. «εικοσιπέντε, εικοσιέξι», πετάγεται από πίσω ο εκπαιδευτής μπας και διορθώσει το κακό!

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης επεσήμανε ότι ο εκπαιδευτής που έδωσε την άδεια οδήγησης εμπλέκετε στο κύκλωμα που είχε αποκαλυφθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

«Σήμερα, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, παρουσίασαν την έκθεση πεπραγμένων τους. Μία από τις έρευνες που κατέληξαν στη Δικαιοσύνη, αφορούσε τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την έκδοση αδειών οδήγησης στην Περιφέρεια Αττικής. Πώς αισθάνθηκαν, άραγε, όσοι, όπως ο Διοικητής Εσωτερικών Υποθέσεων, εξάρθρωσαν και έστειλαν στη Δικαιοσύνη, τους εμπλεκομένους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής και τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτές οδηγών, όταν παρακολούθησαν τον ένα εμπλεκόμενο εκπαιδευτή στην πρώτη άδεια 17χρονου παιδιού, μαζί με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Καραμανλή και τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη;», ρωτά ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα συμπεράσματα από την παρακολούθηση των βίντεο είναι αποκαλυπτικά (από το 0’47’’).

https://youtube.com/watch?v=C2PV79vcdJI%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Del%26autohide%3D2%26start%3D47%26wmode%3Dtransparent

Και φυσικά το επίμαχο απόσπασμα έλειπε από το υλικό που μοίρασε το Υπουργείο Μεταφορών!