Αρχική » ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΤΟΥ….Σάλος με την πινακίδα για τον Παλαιών Πατρών Γερμανό στη Θεσσαλονίκη που πέθανε το 1826 και εκτελέστηκε το 1922!
Ελλάδα

ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΤΟΥ….Σάλος με την πινακίδα για τον Παλαιών Πατρών Γερμανό στη Θεσσαλονίκη που πέθανε το 1826 και εκτελέστηκε το 1922!Έτριβαν τα μάτια τους όσοι είδαν την πινακίδα του δήμου Θεσσαλονίκης για τον ήρωα της Επανάστασης του 1821, Παλαιών Πατρών Γερμανό!

Η πινακίδα που τοποθετήθηκε την περασμένη Τρίτη στην Εγναντία προς τιμήν του ιεράρχη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και προφανώς δεν ελέγχθηκε από κανέναν, έγραφε… ασυναρτησίες!

Η εν λόγω πινακίδα που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έγραφε ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός πέθανε το 1826 και… εκτελέστηκε το 1922 στο Γουδί ως υπαίτιος της Μικρασιατικής Καταστροφής! Μάλιστα, τον εμφάνιζε να έχει διατελέσει δύο φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας!

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε για το λάθος από πολίτες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα διάβαζαν και ζήτησε τελικά να αντικατασταθεί άμεσα.