Αρχική » Μόνο σε μία μπανανία ο Στουρνάρας θα παρέμενε στην θέση του μετά το αμετάκλητο βούλευμα
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Μόνο σε μία μπανανία ο Στουρνάρας θα παρέμενε στην θέση του μετά το αμετάκλητο βούλευμα

Αποδεικνύεται πλέον ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα καταστρέφεται, διαχρονικά και μεθοδικά

Το αμετάκλητο βούλευμα του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου αναφέρεται μεταξύ άλλων στην δράση του Κεντρικού τραπεζίτη της Ελλάδος, Ιωάννη Στουρνάρα. Ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομα του με την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας, από την εποχή του καθεστώτος Σημίτη, την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, έως σήμερα.

Στο αμετάκλητο βούλευμα λοιπόν, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ο Στουρνάρας απείλησε ανοιχτά μάρτυρα και εισαγγελείς

Έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα: «Το Βούλευμα για Novartis καταγράφει ότι ο Μανιαδάκης είχε καταγγείλει εκβιασμούς από το Στουρνάρα. Επιβεβαιώνει δηλαδή όσα έχει αποκαλύψει η συνομιλία μαζί μου. Μπορεί ο Στουρνάρας να παραμένει επικεφαλής της ΤτΕ; Κάποιος που εμφανίζεται να απειλεί και να εκβιάζει μάρτυρες»;

Όπως προκύπτει όμως από το βούλευμα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Μανιαδάκης, ο Γιάννης Στουρνάρας απειλούσε και τους εισαγγελείς.

Το πλέον συγκλονιστικό, είναι ότι αυτές οι απειλές έγιναν πράξη. Όντως, οι μάρτυρες διασύρθηκαν, οι εισαγγελείς συκοφαντήθηκαν και έγιναν κατηγορούμενοι, όταν άλλαξε η κυβέρνηση.

Το ερώτημα είναι απλό: Πως είναι δυνατόν ο Γιάννης Στουρνάρας να παραμένει στη θέση του έπειτα από αυτό το ράπισμα της δικαιοσύνης και μάλιστα από τους ανώτατους δικαστές;

Η ΕΚΤ πως το ανέχεται;

Ετικέτες