Αρχική » Νέα Δημοκρατία: «Γκρίνια» για τα επικοινωνιακά φάλτσα Μητσοτάκη
Ελλάδα Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: «Γκρίνια» για τα επικοινωνιακά φάλτσα Μητσοτάκη

 Δεν είδαν όλοι με καλό μάτι την επίσκεψη της Βάνας Μπάρμα στο Μέγαρο Μαξίμου και τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Γαλάζιοι», μετά και τη συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» μίλησαν ακόμα και…για «φάλτσο Μητσοτάκη καθώς στέλνει λάθος μηνύματα». Ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν τίποτα προσωπικό με την ηθοποιό αλλά με το θέμα των Υποκλοπών να «καίει»  δε μπορεί ο Πρωθυπουργός να κάνει «χαλαρές συζητήσεις και ραντεβού».

Σα να μην φτάνει αυτό υπάρχει «γκρίνια» και για την φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος είχε παραιτηθεί επειδή είχε δηλώσει ψευδώς ότι είχε πτυχίο από το Columbia. Σχεδόν τρία χρόνια μετά ο κ. Διαματάρης απέκτησε πτυχίο και το «μοστράρει» σε κάθε ευκαιρία ενώ το πήρε το 2021. Βέβαια, ο πρώην Υφυπουργός το δικαιολογεί λέγοντας ότι είχαν παρέλθει περισσότερα από 40 χρόνια από τότε που ολοκλήρωσε τις σπουδές του, τον Ιανουάριο του 1977 και ότι τα αρχεία του Πανεπιστημίου της εποχής εκείνης δεν ήταν σε ηλεκτρονική μορφή για αυτό το πτυχίο τού απονεμήθηκε με ημερομηνία 20 Οκτωβρίου 2021

Αυτό που ομολογούν «γαλάζια» στελέχη είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει άλματα ως προς την επαφή του με την κοινωνία. «Στις περιοδείες που κάνει φαίνεται να χτίζει καλύτερη σχέση με τον απλό κόσμο», σχολίαζε στο topontiki.gr κορυφαίος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

https://www.topontiki.gr/