Αρχική » Νέος διασυρμός Πατέλη στο Twitter για το efood!
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Νέος διασυρμός Πατέλη στο Twitter για το efood!

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, τείνει να καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο στην ελληνική πολιτική σκηνή. Εδώ και δύο χρόνια, παρότι διευθυντής του οικονομικού γραφείο του πρωθυπουργού, είχε ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα οικονομικά.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν αποφάσισε να αναφερθεί για πρώτη φορά στο αντικείμενο του. Έκανε σεφτέ καλώντας επιλεκτικά δημοσιογράφους στο Μαξίμου για να τους αποκαλύψει ότι η κυβέρνηση προτίθεται να μοιράσει δωρεάν σπίτια σε νέα ζευγάρια!

Οι δημοσιογράφοι «τσίμπησαν» και έκαναν την αποκάλυψη του Πατέλη, πρωτοσέλιδο! Με αποτέλεσμα να διασυρθούν και οι εφημερίδες τους, αφού τα δωρεάν σπίτια βρίσκονταν μόνο στην πλούσια φαντασία του Πατέλη.

Αντί λοιπόν να σιωπήσει και να επανέλθει στα θέματα λαϊφστάιλ και ανθρωπίνων σχέσεων, όπου δείχνει να κατέχει καλύτερα το αντικείμενο, ο Πατέλης επανήλθε σήμερα με ένα τιτίβισμα στο Twitter, προκειμένου να υπερασπιστεί την κυβέρνηση αλλά και την εταιρεία efood, για την οποία έχει ξεσηκωθεί πλήθος αντιδράσεων μετά την σκανδαλώδη απόφαση της να σταματήσει τις συμβάσεις με τους διανομείς και να αρχίσει να τους πληρώνει με την παραγγελία!

Αυτό που ακολούθησε στα σχόλια, δεν έχει προηγούμενο.

F47D0843 3FFB 4831 A599 A1DDD386E717
6EEA524B FB28 4A6F 9AEA B610068FA902
23E5C29A C0B2 412F 9E7F 513D470E1E76
Παραθέτουμε μόνο τα πιο κόσμια από τα σχόλια. Τα υπόλοιπα, διαβάστε τα απευθείας στο Twitter