Αρχική » Νέος σάλος με την ΕΡΤ για Πετρούνια- Φώναζαν έξαλλοι σε παρουσιαστή: «Τι κάνεις αυτή τη στιγμή»! (βίντεο)
Ελλάδα Πολιτική

Νέος σάλος με την ΕΡΤ για Πετρούνια- Φώναζαν έξαλλοι σε παρουσιαστή: «Τι κάνεις αυτή τη στιγμή»! (βίντεο)

Νέος απίστευτος σάλος έχει ξεσπάσει στα social media για την υπόθεση της ΕΡΤ και τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς την ώρα της εκπομπής Τόκιο 2020, ακούγεται να φωνάζουν στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Αναστασοπούλου, για την κριτική της στην υπόθεση.

Ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα αθλητή, υποστηρίζοντας ότι το λάθος δεν είναι της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά της εταιρείας παραγωγής OBS.

Η δημοσιογράφος δίπλα του όμως, επέμεινε να τον ρωτάει γιατί δεν έγινε το ίδιο που είχε γίνει και με την Κατερίνα Στεφανίδη, σε προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου και υπήρξε ειδική κάλυψη για την Ελλάδα και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Στο video που έχει γίνει viral λοιπόν, ακούγεται από το κοντρόλ να της φωνάζουν σε έξαλλη κατάσταση “τι κάνεις αυτή τη στιγμή”, γεγονός που έχει δημιουργήσει νέο σάλο εναντίον της ΕΡΤ.


Ιερώνυμος boss_2@JeronymoBoss2
Ουρλιάζουν από το κοντρόλ στην κοπέλα που είπε ”γιατί δεν κάναμε το ίδιο όπως το 16 με Στεφανίδη” ”ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ”!!!!!!! ΒΑΛΤΕ ΗΧΟ7:37 μ.μ. · 24 Ιουλ 2021·Twitter Web App1.070 Retweet153 Tweet με παράθεση2.038 Επισημάνσεις “Μου αρέσει”

Ετικέτες