Αρχική » Νίκη για τους Έλληνες του Έβρου: Αποχώρησε ο υπεργολάβος που πραγματοποιούσε τις εργασίες για την υπερδομή στο Φυλάκιο!
Ελλάδα Πολιτική

Νίκη για τους Έλληνες του Έβρου: Αποχώρησε ο υπεργολάβος που πραγματοποιούσε τις εργασίες για την υπερδομή στο Φυλάκιο!

Ανακλήθηκε η άδεια δόμησης – Μαζικές αντιδράσεις από τους κατοίκους τις προηγούμενες ημέρες

Μια νίκη πέτυχαν οι κάτοικοι του Έβρου που τις τελευταίες ημέρες ξεσηκώθηκαν κατά της δημιουργίας υπερδομής παράνομων μεταναστών στο Φυλάκιο του Έβρου. 

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ την αποχώρηση του από το έργο αποφάσισε ο τοπικός υπεργολάβος που ξεκίνησε χωματουργικές εργασίες για την επέκταση της δομής φιλοξενίας μεταναστών στο Φυλάκιο του Έβρου, με τον ίδιο να μαζεύει τα μηχανήματά του και να αποσύρεται χωρίς να εξυπηρετεί πλέον την εταιρεία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πήρε την απόφαση μετά τις συνεχείς αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, και όπως φαίνεται για αυτό έχουν σταματήσει οι εργασίες τις τελευταίες δυο ημέρες.https://www.youtube.com/embed/kEUAgpDVmpU?controls=0&modestbranding=1&rel=0&showinfo=1&loop=0&fs=0&hl=el&playsinline=true&enablejsapi=1&origin=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr&widgetid=1Play Video

Το έργο έχει κατοχυρωθεί στην ΤΕΡΝΑ, όπου δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα αναζητήσει άλλον εργολάβο ή αν θα συνεχίσει το έργο με δικά της μηχανήματα.

Οι πολίτες κάνουν λόγο για την «πρώτη μεγάλη νίκη».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου, Χρήστος Τυρμπάκης, είναι πιο συγρατημένος λέγοντας πως «υπάρχει μια συγκροτημένη αισιοδοξία και μερική ανακούφιση. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, κι βρισκόμαστε στην αρχή. Έχουμε σκοπό να μιλήσουμε με όλους τους προέδρους κοινοτήτων του Έβρου, ώστε να οργανωθούμε κατάλληλα».

Νίκη για τους Έλληνες του Έβρου: Αποχώρησε ο υπεργολάβος που πραγματοποιούσε τις εργασίες για την υπερδομή στο Φυλάκιο! | Pronews