Αρχική » Νατάσα Γκαρά: Σάλος με το βίντεο που φτιάχνει βαρκούλα με έγγραφα της Εξεταστικής Επιτροπής!
Ελλάδα Πολιτική

Νατάσα Γκαρά: Σάλος με το βίντεο που φτιάχνει βαρκούλα με έγγραφα της Εξεταστικής Επιτροπής!

Ο Ραγκούσης μίλαγε και η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ… δημιουργούσε!

Εξάσκηση στο… φτιάξτο μόνος σου έκανε η Νατάσα Γκαρά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή. Αντί να παρακολουθεί την τοποθέτηση του συναδέλφου της, Γιάννη Ραγκούση για την διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, είχε προσηλωθεί στην κατασκευή μιας… χάρτινης βαρκούλας με τα έγγραφα της Εξεταστικής Επιτροπής! 

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες εμφανίζει την βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και Αναπληρώτρια Τομεάρχη Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Αναστασία (Νατάσα) Γκαρά να κατασκευάζει με «ευλάβεια» καθ’ όλη τη διάρκεια της τοποθέτησης του κ. Ραγκούση ένα καραβάκι και φυγικά στα social media έχει γίνει χαμός!

Η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ @syriza_gr Νατάσα Γκαρά @NatasaGkara κατασκευάζει χάρτινη βάρκα με τα επίσημα έγγραφα της Εξεταστικής Επιτροπής του Κοινοβουλίου ενώ πραγματοποιεί ομιλία ο επίσης βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης @gragkousis ! #Λίστα_Πέτσα pic.twitter.com/Bk14JNxo47

— NikosV (@NikosV37968175) December 17, 2021