Αρχική » «Ναυτεμπορική»: Στις αρχές Σεπτεμβρίου περνάει στην εποχή του Δημήτρη Μελισσανίδη
Ελλάδα Οικονομία

«Ναυτεμπορική»: Στις αρχές Σεπτεμβρίου περνάει στην εποχή του Δημήτρη Μελισσανίδη

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε προ ημερών στα γραφεία της Aegean, στον Πειραιά, μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ομάδας εκκαθαριστών της «Ναυτεμπορικής».

Ο σκοπός της συγκεκριμένης μάζωξης δεν ήταν άλλος από την προετοιμασία ενόψει και της επίσημης αλλαγής σκυτάλης του ιστορικού ομίλου, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά.

Ως γνωστόν, πριν από περίπου τρεις μήνες εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη αναδείχθηκε υπερθεματιστής στη διαδικασία ειδικής εκκαθάρισης.

Μετά την εξέλιξη αυτή, έχουν προχωρήσει όλα τα διαδικαστικά, που θα οδηγήσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου στην ανάληψη των περιουσιακών στοιχείων (εφημερίδα, πιεστήριο, site) από την οικογένεια Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέληξε στην απόφαση να δώσει τα κλειδιά του εκδοτικού ομίλου που στήνει στον γιο του, Γιώργο. Μάλιστα, στη συνάντηση με τους εκκαθαριστές άφησε να εννοηθεί ότι μελλοντικά μπορεί να επιχειρήσει και άλλες κινήσεις στον χώρο των media. Η νέα εποχή της «Ναυτεμπορικής» θα έχει ως έδρα τα γραφεία της Aegean, στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις πρώτες του κινήσεις θα είναι να ενισχύσει και να εμπλουτίσει το φύλλο του Σαββάτου ώστε αυτό να γίνει ανταγωνιστικό και να κερδίσει περισσότερους αναγνώστες.

Ετικέτες