Αρχική » «Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους» απαιτεί δημοσιογράφος: «Εάν πεθάνεις δεν έχεις δικαιώματα»!
Ελλάδα Πολιτική

«Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους» απαιτεί δημοσιογράφος: «Εάν πεθάνεις δεν έχεις δικαιώματα»!

Όσα είπε ο Δημήτρης Δανίκας

Χωρίς κανέναν φραγμό πλέον δημοσιογράφοι (και «ειδικοί» βέβαια) ζητούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό… όλων! Ανδρών, γυναικών, παιδιών, μωρών, όλων! 

Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εκεί που μίλησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας, αλλά και ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός και ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. 

Το περίεργο είναι πως την «βόμβα» δεν την έριξε ο Θ.Βασιλακόπουλος, αλλά ο δημοσιογράφος Δ.Δανίκας, ο οποίος «αγανακτισμένος» ζήτησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων! Άραγε θα συλλαμβάνει η αστυνομία τους ανεμβολίαστους θα τους βάζει να κάθονται σε μια καρέκλα και θα τους εμβολιάζει; Έτσι έχει σκεφτεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; 

«Δεν μπορείς να μιλήσεις με αυτούς τους ανθρώπους. Το εμβόλιο πρέπει να γίνει υποχρεωτικό για όλους.

Από την στιγμή που ύψιστη αξία είναι η ζωή και η δημόσια υγεία, τελείωσε. Υποχρεωτικό σε όλους», είπε. Και πρόσθεσε «δεν έχεις ατομικά δικαιώματα όταν πεθάνεις».Μ

Φυσικά οι απόψεις του βρήκαν σύμφωνο και τον πρώην βουλευτή Γ.Ψαριανό. Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως είναι μια άποψη που ακούγεται από έναν μη ειδικό μια ημέρα μετά το θάνατο ενός 31χρονου συμπατριώτη μας, ο οποίος είχε υποστεί θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Johnson & Johnson. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως κανένα από τα ΜΜΕ τα οποί πήραν πολλά εκατομμύρια από τη λίστα Πέτσα δεν έχει αναφέρει την είδηση.