Αρχική » Να είναι όλοι στις θέσεις τους σε 2-3 ώρες, οι προφορικές οδηγίες των Διοικητών-Ευτυχώς που δίνουν εντολές οι στρατηγοί και όχι ο Κούλης Μητσοτάκης…
Ελλάδα Πολιτική

Να είναι όλοι στις θέσεις τους σε 2-3 ώρες, οι προφορικές οδηγίες των Διοικητών-Ευτυχώς που δίνουν εντολές οι στρατηγοί και όχι ο Κούλης Μητσοτάκης…

Σε πλήρη ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις με εντολές των στρατηγών….

Σε «κίτρινο συναγερμό» βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, που προετοιμάζονται ήρεμα και αθόρυβα, για παν ενδεχόμενο.

Το Πολεμικό μας Ναυτικό περιπολεί νύχτα και μέρα σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο. Ο Στρατός βρίσκεται σε εγρήγορση σε Έβρο και νησιά και οι πιλότοι μας σε υψηλή ετοιμότητα, μπορούν να απογειωθούν μέσα σε μόλις πέντε λεπτά από Καστέλι, Λήμνο και Σκύρο.

Με την Τουρκία πιο επιθετική από ποτέ, οι επιτελείς έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, διάστημα που ο Ερντογάν έχει απειλήσει ότι θα στείλει το γεωτρύπανο στην ανατολική Μεσόγειο.

Γι’ αυτό και των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, που λέει και ο λαός μας. Οι Διοικητές ενημερώνουν προφορικά τους πάντες ότι, αν και οι άδειες δεν έχουν κοπεί, θα πρέπει σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη να βρίσκονται άπαντες στις θέσεις τους μέσα σε 2 με 3 ώρες.

Να είναι όλοι στις θέσεις τους σε 2-3 ώρες, οι προφορικές οδηγίες των Διοικητών (newsbreak.gr)

Ετικέτες