Αρχική » «Ξεπλένουν» τον Μητσοτάκη σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ: «Όσοι ενοχλούνται από την κλοπή δημόσιου χρήματος είναι ακραίοι»! (βίντεο)
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

«Ξεπλένουν» τον Μητσοτάκη σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ: «Όσοι ενοχλούνται από την κλοπή δημόσιου χρήματος είναι ακραίοι»! (βίντεο)

«Θέλουν να κάνουν κακό στην Δημοκρατία»!

Ένα νέο τρόπο για να «ξεπλυθούν» τα οικονομικά σκάνδαλα των βουλευτών και των στελεχών της ΝΔ, έχουν σκεφτεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δημιουργώντας το αφήγημα «όποιος ενοχλείται από την κλοπή δημόσιου χρήματος είναι ακραίος»!

Συγκερκιμένα στον ΣΚΑΪ ακούστηκε το ερώτημα-διαπίστωση-«πάσα» «Πώς όλες αυτές οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα εμφανίζονται λίγο πριν τις εκλογές και γι’ αυτό δεν κάνουν γκελ στην κοινωνία».

Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε πήρε το λόγο και είπε: «Κάνει γκελ σε όλους τους ακραίους οι οποίοι θέλουν να δαγκώσουν και να γρατζουνίσουν την Δημοκρατία».

Με λίγα λόγια «και τι έγινε αν κάποιος κλέβει δημόσιο χρήμα;»

Σε λίγο προφανώς όσοι καταγγέλλουν παρανομίες θα διώκονται ποινικά που τόλμησαν να χαλάσουν την εικόνα της ελληνικής «Κιμ Γιονγκ Ουν» κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μόνο το γεγονός ότι τολμούν να χρησιμοποιούν ένα τέτοιο επιχείρημα δείχνει ότι ζούμε σε πολύ επικίνδυνους καιρούς.