Αρχική » Οι Γερμανοί ξανάρχονται για να ξαναγράψουν την ιστορία! «Αντίδοτο» το βιβλίο «ΓΙΑΒΟΛ!» του Γ. Χαρβαλιά
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Οι Γερμανοί ξανάρχονται για να ξαναγράψουν την ιστορία! «Αντίδοτο» το βιβλίο «ΓΙΑΒΟΛ!» του Γ. Χαρβαλιά

Το θράσος των Γερμανών αποτυπώνεται σε ενέργειες όπως αυτές του ιστορικού Χάινς Ρίχτερ, ο οποίος θέλει να σύρει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

*Αναδημοσίευση από το Militaire.gr 

Οι Γερμανοί ξανάρχονται και αυτή τη φορά προσπαθούν με συστηματικό τρόπο να σβήσουν τις μαύρες σελίδες της ιστορίας τους και να την ξαναγράψουν όπως τους βολεύει. Η περίοδος της κατοχής στην Ελλάδα, τα μαζικά εγκλήματα, η πείνα που επέβαλαν, η αρπαγή αρχαιολογικών θησαυρών, όλα αυτά πρέπει να ξεχαστούν.

Το θράσος των Γερμανών αποτυπώνεται σε ενέργειες όπως αυτές του ιστορικού Χάινς Ρίχτερ που θέλει να σύρει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, επειδή όπως υποστηρίζει παραβιάστηκε το ανθρώπινο δικαίωμά του με την ανάκληση του τίτλου που του είχε κακώς απονείμει το πανεπιστήμιο της Κρήτης. Αντίδοτο σε αυτές τις προσπάθειες υπάρχουν, ευτυχώς.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς έγραψε ένα βιβλίο-ντοκουμέντο: «ΓΙΑΒΟΛ!» ο τίτλος τουΠαρουσιάζεται τη Δευτέρα στις 19:30 στο Πολεμικό Μουσείο.

Ο συγγραφέας μιλά στο militaire channel για όσα προέκυψαν από την έρευνα του για τη συγγραφή του βιβλίου. Μιλά για όσα η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσει. Για όσα δεν πρέπει ποτέ να εκδικηθεί. Ο Γιώργος Χαρβαλιάς μιλά επίσης για τα ελληνοτουρκικά στα οποία η Γερμανία δυστυχώς για εμάς διεκδικεί ρόλο «ρυθμιστή».

Οι Γερμανοί ξανάρχονται για να ξαναγράψουν την ιστορία! «Αντίδοτο» το βιβλίο «ΓΙΑΒΟΛ!» του Γ. Χαρβαλιά (newsbreak.gr)