Αρχική » Οι ΛΟΑΤΚΙ θα ψηφίσουν μαζικά Κυριάκο!
Ελλάδα Πολιτική

Οι ΛΟΑΤΚΙ θα ψηφίσουν μαζικά Κυριάκο!


Το ειλικρινές ενδιαφέρον που επέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, φαίνεται ότι αποφέρει τεράστια εκλογικά οφέλη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του μεγάρου Μαξίμου, τα μέλη της κοινότητας φαίνεται ότι θα ψηφίσουν Κυριάκο με «σταλινικά ποσοστά», όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές.

Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού θεωρούν ότι οι ψήφοι των ΛΟΑΤΚΙ θα καταφέρουν να ισοσκελίσουν ακόμα και τις απώλειες που θα καταγράψει η ΝΔ στην Βόρεια Ελλάδα, λόγω της αμφιλεγόμενής στάσης της στο Μακεδονικό.

Με ψυχρούς υπολογισμούς μάλιστα, οι ψήφοι των ΛΟΑΤΚΙ θεωρούνται πολύ πιο σημαντικοί από αυτούς των Ελλήνων που αντιδρούν στην συμφωνία των Πρεσπών, αφού το Μέγαρο Μαξίμου έχει κάνει έναν υπολογισμό που φαίνεται να στέκει:

Η κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ παραδοσιακά βρισκόταν πιο κοντά στον ΣυΡιζΑ και γενικότερα στα κόμματα της αριστεράς. Κάθε ψήφος της κοινότητας λοιπόν που έρχεται στη Ν.Δ., αποτελεί διπλό κέρδος, διότι σε μεγάλο ποσοστό θα είναι ψήφος που θα την στερηθεί ο ΣυΡιζΑ! Μιλάμε για διπλό κέρδος.

Ενώ για τους πολίτες που ψηφίζουν με βάση τα Εθνικά θέματα και ειδικά την συμφωνία των Πρεσπών, οι ψήφοι που θα χάσει η Ν.Δ. δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να καταλήξουν στον ΣυΡιζΑ. Άρα, για το κυβερνητικό επιτελείο, δεν θεωρούνται σημαντική απώλεια.

Οπωσδήποτε, τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες ασχολείται αποκλειστικά με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ και βρίσκεται πίσω από κάθε απόφαση της κυβέρνησης για την εξασφάλιση τους.

Φαίνεται ότι η επιλογή του δικαιώνει πλήρως τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος στάθμισε το πολιτικό κόστος και προτίμησε να έχει δίπλα του ανθρώπους σαν τον Αλέξη Πατέλη, και όχι παραδοσιακούς κομματικούς για να κάνουν «μεμονωμένα ρουσφέτια».

Ήταν απολύτως αναμενόμενο οι μετοχές του Πατέλη να έχουν ανέβει και πλέον να μην τολμά ουδείς να τον αμφισβητήσει.

maximos-newsbreak.gr