Αρχική » Οι Τούρκοι κατασυκοφαντούν την Ελλάδα, αλλά η Κυβέρνηση του Κούλη Μητσοτάκη μιλά για «διεθνές δίκαιο» και «ανοιχτούς διαύλους» επικοινωνίας!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Οι Τούρκοι κατασυκοφαντούν την Ελλάδα, αλλά η Κυβέρνηση του Κούλη Μητσοτάκη μιλά για «διεθνές δίκαιο» και «ανοιχτούς διαύλους» επικοινωνίας!

Τουρκική ακτοφυλακή: «Η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για κάθε μετανάστη που έχασε τη ζωή του»! – Οικονόμου: «Απαντάμε με πράξεις που σώζουν ζωές»

Μετά τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μίλησε για «δολοφονίες μεταναστών» από την Ελλάδα, ακολούθησε η τουρκική ακτοφυλακή με μακροσκελή ανακοίνωση-επιτομή της προπαγάνδας, επιρρίπτοντας όλες τις ευθύνες στη χώρα μας και υποστηρίζοντας πως «η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για κάθε μετανάστη που έχασε τη ζωή του»!

Οι Τούρκοι μιλούν για «θηριωδία» και επαναλαμβάνουν τα περί «βασανισμών» και «θανάτων» λόγω των επαναπροωθήσεων και παρουσιάζονται ως… φύλακες άγγελοι των μεταναστών!