Αρχική » Οι φωτογραφίες της φρίκης που έδειξε ο Νετανιάχου στον Μπλίνκεν – Από το επίσημο Twitter του πρωθυπουργού Νετανιάχου
Διεθνή

Οι φωτογραφίες της φρίκης που έδειξε ο Νετανιάχου στον Μπλίνκεν – Από το επίσημο Twitter του πρωθυπουργού Νετανιάχου

 Αυτές τις φωτογραφίες έδειξε στον Μπλίνκεν ο Νετανιάχου 

Επαληθεύτηκαν οι εικόνες της φρίκης με σορούς μωρών και μικρών παιδιών που κάηκαν και αποκεφαλίστηκαν στην επίθεση της Χαμάς στο χωριό Κφαν Αζά (Kfar Aza) του Ισραήλ. Η Jerusalem Post αναφέρει ότι οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, επιβεβαιώνοντας την κτηνωδία.

Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF), Τζόναθαν Κονρίκους, είχε δηλώσει προχθές , ότι ένας ιατροδικαστής που επισκέφτηκε το Μπεέρι στον απόηχο της σφαγής – ένα κιμπούτς κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όπου βρέθηκαν περίπου 108 πτώματα- είχε δει τα πτώματα των παιδιών και επιβεβαίωσε πώς πέθαναν.

«Παραδέχομαι ότι μας πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε πραγματικά και να επαληθεύσουμε αυτήν την αναφορά, και ήταν δύσκολο να πιστέψουμε ότι ακόμη και η Χαμάς θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια τέτοια βάρβαρη πράξη», ανέφερε σε σχόλια που μετέδωσε το BBC. «Νομίζω ότι μπορούμε τώρα να πούμε, με σχετική σιγουριά, ότι αυτό έκανε η Χαμάς… υπήρχαν πτώματα σκορπισμένα παντού, ακρωτηριασμένα», συμπλήρωσε.

Ετικέτες

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα