Αρχική » Ο…μέγας.. Λόρδος Μπακογιάννης πάει να βγει κι από πάνω για το σάλο με την πανάκριβη συναυλία του Ρουβά!
Ελλάδα Πολιτική

Ο…μέγας.. Λόρδος Μπακογιάννης πάει να βγει κι από πάνω για το σάλο με την πανάκριβη συναυλία του Ρουβά!Πάντως, δεν παρέλειψε να ευχηθεί «καλά Χριστούγεννα» σε όλους…
«Ας μείνουν μίζερα κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους…», δηλώνει ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης σε… οργισμένη, όσο και ειρωνική ανάρτησή του, μέσω της οποίας απαντά στις μυριάδες διαδικτυακές διαμαρτυρίες για το απαράδεκτο κόστος της φετινής χριστουγεννιάτικης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά.

Παράλληλα, σημειώνει πως «οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας είναι σαν τα κάλαντα, έθιμο των ημερών», υποστηρίζοντας ότι το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. «Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή, γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!», σημειώνει ο δήμαρχος στην ανάρτησή του.

newsbreak.gr