Αρχική » Οργή «γαλάζιων» κατά Θεοδωρικάκου για το φιάσκο με τον Ρουβίκωνα στην Πειραιώς!
Video Ελλάδα Πολιτική

Οργή «γαλάζιων» κατά Θεοδωρικάκου για το φιάσκο με τον Ρουβίκωνα στην Πειραιώς!

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

«Δεν θα σηκώσει τώρα tweet»;

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν, ο Τάκης Θεοδωρικάκος πανηγύριζε επειδή συνέλαβε έναν τύπο που πήγε να γράψει με σπρέι έξω από τα γραφεία της Ν.Δ. στην Γλυφάδα. Μάλιστα, σήκωσε και μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για να μοιραστεί με τους υπόλοιπους Έλληνες τον συγκεκριμένο «θρίαμβο»! Γεγονός που φυσικά δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση. Να βγάζει ανακοίνωση δηλαδή ολόκληρος υπουργός Δημόσιας τάξης, επειδή συνέλαβε έναν γκραφιτά ο οποίος μάλιστα δεν πρόλαβε καν να γράψει στον τοίχο….

Η ιστορική ανακοίνωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

Η ενέργεια αυτή του υπουργού όμως, είναι απόλυτα εξηγήσιμη όπως σας είχα έγκαιρα ενημερώσει: Όποιος στηρίζει Θεοδωρικάκο μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια!

Η οργή λοιπόν γαλάζιων βουλευτών και στελεχών για το χθεσινό φιάσκο με τον Ρουβίκωνα έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, είναι υπερβολική. Μπορεί μεν το κόμμα και οι βουλευτές να διασύρθηκαν κυριολεκτικά από την παρέμβαση Ρουβίκωνα ο οποίος μάλιστα σήκωσε και πανό με φόντο το σήμα της Ν.Δ. το οποίο έγραφε «ο τσάμπας ζει και είναι στη Βουλή», αλλά αυτό ήταν απολύτως αναμενόμενο.

Το πανό που σήκωσαν τα μέλη του Ρουβίκωνα με φόντο τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στην Πειραιώς

Ας έδειχναν πιο έμπρακτη στήριξη τα στελέχη της Ν.Δ. στα κεντρικά γραφεία στον αγώνα του Τάκη Θεοδωρικάκο και είναι σίγουρο ότι θα είχαν τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Δεν μπορεί να στηρίζουν τους ανταγωνιστές του στην εκλογική περιφέρεια, απροκάλυπτα μάλιστα, και να περιμένουν προστασία αντίστοιχη με την τοπική της Γλυφάδας η οποία κυριολεκτικά «ιδρώνει» για την επανεκλογή του υπουργού προστασίας του ψηφοφόρου του.

Δείτε και βίντεο από την χθεσινή παρέμβαση: