Αρχική » Οργή στο Μαξίμου για την απροθυμία κορυφαίων στελεχών να υπερασπίσουν τον Πρωθυπουργό
Ελλάδα Πολιτική

Οργή στο Μαξίμου για την απροθυμία κορυφαίων στελεχών να υπερασπίσουν τον Πρωθυπουργό

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Απανωτά «όχι» από βουλευτές και υπουργούς σε τηλεοπτικές εκπομπές! Ικανοποίηση για την στάση Λοβέρδου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών αλλά και κορυφαίων υπουργών αρνούνται πεισματικά να εμφανιστούν σε πολιτικές εκπομπές αλλά και ενημερωτικές προκειμένου να τοποθετηθούν για την υπόθεση των υποκλοπών και το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό από το μέγαρο Μαξίμου εκλαμβάνεται ως πισώπλατη μαχαιριά, την ώρα που ο Κυριάκος έχει την ανάγκη για την απόλυτη στήριξη τόσο από την κυβέρνηση, όσο κυρίως από την κοινοβουλευτική ομάδα.

«Να δούμε τι θα κάνουν σε λίγο που θα κληθούν να στηρίξουν με την ψήφο τους τις κυβερνητικές επιλογές και ενδεχομένως και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Θα ρίξουν την κυβέρνηση;» μου έλεγε με νόημα στέλεχος του Μαξίμου, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω κρατάει και «μπλοκάκι» για τους «αρνητές στήριξης του Κυριάκου».

Στο Μαξίμου πάντως δεν ανησυχούν για το ενδεχόμενο υπερψήφισης ενδεχόμενης πρότασης μομφής στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, η οποία είναι εξαιρετικά πιθανό να κατατεθεί από τον ΣυΡιζΑ με το άνοιγμα της Βουλής.

Αντίθετα, ικανοποίηση επικρατεί για την στάση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος τράβηξε το χαλί κάτω από τον πρόεδρο του Νίκο Ανδρουλάκη με πρόσφατη συνέντευξή του, στην οποία υποστήριξε πως το φαινόμενο των παρακολουθήσεων είναι συνηθισμένο και διεθνές, αποδομώντας έτσι τα επιχειρήματα του προέδρου του. Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του πρώην υπουργού υγείας που απέρριψε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία με τον ΣυΡιζΑ, έφερε χαμόγελα στο Μαξίμου που βλέπουν στο πρόσωπο του Ανδρέα Λοβέρδου έναν πιστό σύμμαχο ο οποίος θα χρειαστεί στα δύσκολα που έρχονται.

Οργή στο Μαξίμου για την απροθυμία κορυφαίων στελεχών να υπερασπίσουν τον Πρωθυπουργό (newsbreak.gr)