Αρχική » Οσμή προβοκάτσιας: Θέλουν ακόμα και νεκρό για να αδειάσουν τα γήπεδα;
Ελλάδα Πολιτική

Οσμή προβοκάτσιας: Θέλουν ακόμα και νεκρό για να αδειάσουν τα γήπεδα;

Η δολοφονική ενέργεια στο Περιστέρι και η οργή κατά του Μητσοτάκη

Η προβοκάτσια που κάποιοι ετοιμάζουν για να χαλιναγωγήσουν τις αντικυβερνητικές εκδηλώσεις, ίσως να γίνει στα γήπεδα.

Υπήρχαν φήμες τις τελευταίες μέρες ότι ίσως να θέλουν ένα σοβαρό γεγονός εντός γηπέδων, ώστε η κυβέρνηση να διατάξει τα πλέι οφ να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών! Η οργή άλλωστε κατά του Μητσοτάκη στα γήπεδα ξεχειλίζει, όπως φαίνεται και από τα πανό.

Με άδειες τις εξέδρες, δεν θα ακούγονται συνθήματα για τον Μητσοτάκη που περνάνε από τα μικρόφωνα της Nova και της Cosmote.

Οργανωμένη, δολοφονική ενέργεια στο Περιστέρι!

Στο Περιστέρι δεν υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Είκοσι άτομα ήταν σε μια γωνία που είχαν βγάλει εισιτήριο χωρίς κασκόλ. Απλά διάλεξαν να πάνε σε χώρο που δεν βρίσκονται άλλοι οπαδοί. Αν δεν γινόντουσαν τα επεισόδια δεν θα τους είχε αντιληφθεί κανείς.

Στο 11ο λεπτό του αγώνα λοιπόν,  γύρω στα τριάντα άτομα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ένας μάλιστα κρατούσε πιστόλι φωτοβολίδων σημαδεύοντας με αυτό προς την πλευρά που βρίσκονταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ξυπνώντας μνήμες από την δολοφονία του Χαράλαμπου Μπλιώνα που έγινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Να δούμε εάν η ομάδα των κουκουλοφόρων που έκανε την συγκεκριμένη δολοφονική ενέργεια, θα συλληφθεί, όπως ακριβώς συνελήφθη ο δεκαεπτάχρονος που χτύπησε τον Βαρουφάκη.

Ετικέτες