Αρχική » Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι
Ελλάδα Πολιτική

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου θα επισκεφτεί την Αρχαία Ολυμπία. Τώρα φυσικά, που έσβησαν οι φωτιές.

Διότι κατά την διάρκεια των πρωτοφανών πυρκαγιών που κατέστρεψαν εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα στην Ελλάδα, προκαλώντας την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή των τελευταίων δεκαετιών, η κυρία Σακελλαροπούλου έκανε τις διακοπές της στη Νάξο.

Διακοπές από τις οποίες επέστρεψε κάνοντας χρήση ελικοπτέρου Σινούκ! Δηλαδή την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν και υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες για έλλειψη πτητικών μέσων, ένα ολόκληρο Σινούκ χρησιμοποιήθηκε για να κουβαλήσει την κυρία πρόεδρο από τις διακοπές της, ώστε να κάνει δηλώσεις μερικών δευτερολέπτων μπροστά στις κάμερες, έξω από το συντονιστικό κέντρο της πυροσβεστικής!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εάν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, θα είχε παραιτηθεί. Στην μπανανία όμως, σαν να μην τρέχει τίποτα, σπεύδει στην αρχαία Ολυμπία για να κάνει «δηλώσεις συμπαράστασης» στους ανθρώπους που είδαν τις ζωές τους, τις περιουσίες τους και τη γη τους να καταστρέφεται.

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι