Αρχική » Ουκρανή βουλευτής απηύθυνε χαιρετισμό σε ακραία ισλαμική οργάνωση
Διεθνή

Ουκρανή βουλευτής απηύθυνε χαιρετισμό σε ακραία ισλαμική οργάνωση

Χαρακτηριζόταν τρομοκρατική μέχρι που άρχισε να αντιπολιτεύεται το καθεστώς του Ιράν

Η ουκρανή βουλευτής Kira Rudik που μάλιστα παρουσιάζεται ως «ηρωίδα» από τα δυτικά ΜΜΕ, επειδή πόζαρε με καλάσνικοφ στο παράθυρο του σπιτιού της, αποδεικνύει ότι το μετρό στην Ουκρανία έχει χαθεί.

Ο χαιρετισμός της Rudik στην ακραία ισλαμιστική οργάνωση

Η βουλευτής απηύθυνε χαιρετισμό σε μία ακραία ισλαμιστική οργάνωση, η οποία μάλιστα χαρακτηριζόταν ως τρομοκρατική οργάνωση μέχρι τη στιγμή που άρχισε να αντιπολιτεύεται το καθεστώς του Ιράν. Φυσικά, είναι πολύ πιο ακραία από το τυραννικό καθεστώς, καθώς οι γυναίκες που την αποτελούν, υποχρεώνονται σε στείρωση, όπως αποκαλύπτει σε δεικτική του ανάρτηση ο Ιρανός εξόριστος αναλυτής Babak Taghvaee.

Η συγκεκριμένη άκρως επικίνδυνη οργάνωση που μάλιστα κατηγορήθηκε για δολοφονίες αμερικανών αξιωματούχων και πολιτών, έχει στρατόπεδο εκπαίδευσης στην Αλβανία και συνδέεται με το Παγκόσμιο κίνημα Μουτζαχεντίν.

Μέλη της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης

Σύμφωνα με τον ιρανό αναλυτή, το NCRI είναι μια ισλαμιστική-μαρξιστική τρομοκρατική Σέχτα που αναγκάζει τα μέλη της να φορούν ισλαμική χιτζάμπ στο στρατόπεδό τους. Η πλειονότητα των μελών τους είναι άνω των 60 ετών και τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν παιδιά καθώς τα αναπαραγωγικά τους όργανα αφαιρέθηκαν χειρουργικά στο Ιράκ τη δεκαετία του 1980!

Για ποιο λόγο η βουλευτής απηύθυνε ομιλία σε μία τέτοια οργάνωση, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά την Δύση. Εάν είναι να φτιάχνουμε Μπιν Λάντεν όπως το παρελθόν και στο τέλος το τέρας της τρομοκρατίας να στρέφεται εις βάρος μας, τότε η ιστορία δεν μας έχει διδάξει τίποτα.

Ουκρανή βουλευτής απηύθυνε χαιρετισμό σε ακραία ισλαμική οργάνωση (newsbreak.gr)