Αρχική » Ο Δημήτρης Μητσοτάκης καταγγέλλει ότι τον «έκοψαν» από την ΕΡΤ μετά το σχόλιό του για τον γιο του πρωθυπουργού
Ελλάδα Πολιτική

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης καταγγέλλει ότι τον «έκοψαν» από την ΕΡΤ μετά το σχόλιό του για τον γιο του πρωθυπουργού

Λογοκρισία μετά την απάντηση που έδωσε στον γιο του πρωθυπουργού καταγγέλλει ο ιδρυτής το συγκροτήματος «Ενδελέχεια»

Σάλο και οργισμένες αντιδράσεις πολιτών και καλλιτεχνών προκάλεσε πριν από μερικές ημέρες η ανάρτηση του γιου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην οποία έγραψε υποτιμητικά σχόλια για μουσικούς και ερμηνευτές που θα συμμετάσχουν στην μεγάλη συναυλία για την ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια. 

Ο γνωστός καλλιτέχνης της ροκ σκηνής, Δημήτρης Μητσοτάκης, τον οποίο ο γιος του πρωθυπουργού σνόμπαρε μέσω της ανάρτησης που στη συνέχεια διέγραψε, καταγγέλλει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι μετά από την απάντηση που έδωσε στον Μητσοτάκη junior, τον «έκοψαν» από το Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ όπου θα μιλούσε για την συναυλία.

«Σήμερα 28/3 του σωτηρίου έτους 2022 ήμουν καλεσμένος να μιλήσω τηλεφωνικά στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ, στην εκπομπή των Βραδέλη-Πίκουλα για την αυριανή συναυλία ειρήνης κατά της ρωσικής εισβολής και του πολέμου.

Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει» έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης της ροκ.

Ετικέτες