Αρχική » Ο δικτάτορας Αλίεφ αφού δολοφόνησε Αρμένιους, προκαλεί ευθέως την Ρωσία!
Video

Ο δικτάτορας Αλίεφ αφού δολοφόνησε Αρμένιους, προκαλεί ευθέως την Ρωσία!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ με ανακοίνωση – πρόκληση του Αζερμπαϊτζάν

Έπειτα από τις δολοφονικές επιθέσεις κατά Αρμενίων από τον διεφθαρμένο δικτάτορα Αλίεφ, ο οποίος χτύπησε ακόμα και αμάχους χρησιμοποιώντας τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, οι δυνάμεις των Αζέρων προωθήθηκαν προς την ρωσική ειρηνευτική δύναμη.

Η Αρμενία κάλεσε άμεσα τους πρέσβεις όλων των χωρών και τους ενημέρωσε για το έγκλημα των Αζέρων.

Το υπουργείο άμυνας της Ρωσίας εξέδωσε αυστηρή ανακοίνωση κατά του Αζερμπαϊτζάν, προειδοποιώντας τον Αλίεφ να μην τολμήσει να προωθηθεί στο έδαφος του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Προειδοποιώντας ότι ο ρωσικός στρατός θα απαντήσει σκληρά σε μία τέτοια περίπτωση.

Πριν από λίγο λοιπόν, το αζέρικο υπουργείο άμυνας Εξέδωσε μία ανακοίνωση – πρόκληση κατά της Ρωσίας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Αζερμπαϊτζάν δεν αναγνωρίζει τον όρο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ότι πρόκειται για έδαφος του Αζερμπαϊτζάν και καλεί την Ρωσία να ανακαλέσει!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο διεφθαρμένος δικτάτορας Αλίεφ εκμεταλλεύεται τον πόλεμο στην Ουκρανία για να συνεχίσει την γενοκτονία των Αρμενίων του Αρτσάχ. Αναμένουμε τις αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας απέναντι στο νέο έγκλημα του Αζερμπαϊτζάν, διότι μέχρι στιγμής παρότι οι πρέσβεις έχουν ενημερωθεί από την Αρμενία, δεν έχουν κάνει οποιαδήποτε δήλωση καταδίκης.