Αρχική » Ο Δούκας του Άρπαξον απάντησε απο ποιον άρπαξε τα πανάκριβα εισιτήρια του NBA;
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Ο Δούκας του Άρπαξον απάντησε απο ποιον άρπαξε τα πανάκριβα εισιτήρια του NBA;

Τι περιμένεις όμως από έναν άνθρωπο που τσεπώνει αγροτικές επιδοτήσεις, την ίδια στιγμή που δεν λαμβάνουν αγροτικές επιδοτήσεις αυτοί που τις δικαιούνται πραγματικά.

Είχε πάει στα μουλωχτά, αλλά τον πρόδωσαν οι κάμερες…

Πολλές χιλιάδες δολάρια είχε στοιχίσει η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στους τελικούς του NBA στη Βοστώνη. Μιλάμε για θέσεις που η καθεμία κοστίζει τουλάχιστον 7 με 8000 $, ίσως και παραπάνω.

Ο Κυριάκος λοιπόν είχε βάλει το καπελάκι και τη μάσκα του θεωρώντας ότι κανένας δεν θα τον πάρει είδηση. Είναι κι αυτό άλλο ένα χαρακτηριστικό της απαράμιλλης ευφυΐας του.

Ο ορισμός της γελοιότητας

Εδώ όμως το θέμα δεν είναι η εξυπνάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει απαντήσει από που άρπαξε τα πανάκριβα αυτά εισιτήρια.

Εάν τα πλήρωσε από την τσέπη του, να δώσει στην δημοσιότητα τα παραστατικά.

Εάν του τα πλήρωσαν, υπάρχει τεράστιο θέμα γιατί εδώ μιλάμε για δωροληψία.

Καταλαβαίνετε ότι σε οποιοδήποτε άλλο πολιτισμένο, δημοκρατικό δυτικό κράτος ο πρωθυπουργός είτε θα είχε απαντήσει είτε θα είχε υποβάλει την παραίτησή του.

Στο φέουδο Μητσοτάκη όμως, ο Δούκας μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό.

Να παίρνει το προεδρικό αεροσκάφος για να πετάγεται μέχρι τη Βοστώνη και να δει μπασκετάκι, να παίρνει το προεδρικό αεροσκάφος για να πετάγεται μέχρι την Καλαμάτα αντί να πάει με την πρωθυπουργική λιμουζίνα, που οπωσδήποτε θα χρειαζόταν τον αντίστοιχο χρόνο για να φτάσει, εάν συμπεριλάβουμε πόση ώρα ήθελε για να πάει μέχρι το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, αντίστοιχα να αποβιβαστεί από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και να φτάσει στην πόλη.

Τι περιμένεις όμως από έναν άνθρωπο που τσεπώνει αγροτικές επιδοτήσεις, την ίδια στιγμή που δεν λαμβάνουν αγροτικές επιδοτήσεις αυτοί που τις δικαιούνται πραγματικά.

Ο Δούκας του Άρπαξον απάντησε απο ποιον άρπαξε τα πανάκριβα εισιτήρια του NBA; (newsbreak.gr)

Ετικέτες