Αρχική » Ο Ζελένσκι την έχει κοπανήσει από το Κίεβο εδώ και μέρες!
Διεθνή

Ο Ζελένσκι την έχει κοπανήσει από το Κίεβο εδώ και μέρες!


Αλλά κάποιοι αναλυτές τον παρουσιάζουν «ήρωα»!
Όσοι υποστήριζαν ότι ο Ζελένσκι την έχει κοπανήσει εδώ και ημέρες από το Κίεβο και τα βίντεο που ανεβάζει είναι κονσέρβα, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.

Ο Παντελής Βαλασόπουλος πριν από λίγο στο Open, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποπτευόνταν αλλά κανένας δεν έλεγε. Όταν μάλιστα η ρωσική πλευρά διέρρεε αυτές τις πληροφορίες, της χαρακτήριζαν ως ψευδείς ειδήσεις.

Η φυγή που όμως είχε γίνει αντιληπτή από όταν η Γουάσινγκτον Ποστ είχε αποκαλύψει πως οι αμερικάνοι που είχαν κάνει πρόταση να τον φυγαδεύσουν και αυτός υποτίθεται ότι είχε αρνηθεί. Έπειτα, αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης αποκάλυψαν ότι Βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Ουκρανό πρόεδρο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όντως ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι έχει διαφύγει στην πόλη Λβιβ, Εκεί ακριβώς όπου είχε μεταφερθεί η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Σημειολογικά, η συγκεκριμένη πόλη είναι το προπύργιο των Ουκρανών νεοναζί, ενώ εκεί είχε συντελεστεί ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όταν οι Ουκρανοί συνεργάτες του Χίτλερ, βασάνισαν και δολοφόνησαν στη μέση του δρόμου χιλιάδες εβραίους, γυναίκες και παιδιά.

Ο Ζελένσκι την έχει κοπανήσει από το Κίεβο εδώ και μέρες! (newsbreak.gr)