Αρχική » Ο Κούλης Μητσοτάκης άλλαξε το Κομάντο Στεφανή με τον Χαλβαλιά τον Δήμαρχο που μας έκαψε ,ενώ ο σουλτάνος Ερντογάν κάλεσε τους πεζοναύτες να συμβάλουν στην κυριαρχία της Τουρκίας στις θάλασσες! (video)
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Ο Κούλης Μητσοτάκης άλλαξε το Κομάντο Στεφανή με τον Χαλβαλιά τον Δήμαρχο που μας έκαψε ,ενώ ο σουλτάνος Ερντογάν κάλεσε τους πεζοναύτες να συμβάλουν στην κυριαρχία της Τουρκίας στις θάλασσες! (video)

Ο Κούλης Μητσοτάκης άλλαξε το Κομάντο Στεφανή με τον Χαλβαλιά τον Δήμαρχο ενώ ο σουλτάνος Ερντογάν κάλεσε τους πεζοναύτες να συμβάλουν στην κυριαρχία της Τουρκίας στις θάλασσες! (video)

Στην 100η επέτειο της τουρκικής… δημοκρατίας θα δώσει το τελικό μήνυμα ο Ερντογάν!


Στην αποφοίτηση Στρατιωτικών Ακαδημιών της Τουρκίας παρέστη ο Ταγίπ Ερντογάν και έστειλε μήνυμα της στρατιωτικής υπεροχής!

«Πεζοναύτες! Εσείς θα συμβάλλετε στην ενίσχυση της κυριαρχίας μας στις θάλασσες, η οποία ξεκίνησε με τον Τσάκα Μπέη αμέσως μετά την 950η επέτειο της νίκης του Μαντζικέρτ. Κάθε έθνος έχει κάποιο χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει στην ιστορία. Το έθνος μας ήταν πάντα στο προσκήνιο με τις οργανωτικές και στρατιωτικές του δυνατότητες σε κάθε περίοδο. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέραμε να επιβιώσουμε για χιλιάδες χρόνια και να διατηρήσουμε εμάς τους ίδιους και τους φίλους μας ασφαλείς χάρη στις επαφές που έχουμε δημιουργήσει με όλους τους ανατολικούς και δυτικούς πολιτισμούς. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και υπηρετούμε την ανθρωπότητα», δήλωσε με στόμφο ο σουλτάνος.

Μάλιστα μίλησε για τον στρατό των 2230 χρόνων που έχει την… παλαιότερη παράδοση στον κόσμο! Υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένη. «Έχουμε πια drones; Έχουμε πλέον μαχητικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη; Έχουμε πια μαχητικά; Ναι, έχουμε από όλα. Δεν είμαστε πλέον ζητιάνοι στο κατώφλι κανενός. Αντιθέτως, όλοι ζητούν από εμάς τώρα. Φτάσαμε στη Λιβύη με τα εξοπλισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας. Μετά από αυτό, δεν θα είμαστε ξανά ζητιάνοι στο κατώφλι κανενός, γιατί έχουμε τα πάντα. Το ζήσαμε αυτό στην Κύπρο και δεν μας έδωσαν καν ασυρμάτους στην Κύπρο, αλλά με το ASELSAN φτάσαμε στο σημείο να φτιάξουμε τους δικούς μας ασυρμάτους. Οι κακοί γείτονες μας έκαναν νοικοκυραίους», δήλωσε ο σουλτάνος από την Άγκυρα.

Ενώ για την 100η επέτειο της τουρκικής δημοκρατίας, που είναι το 2023, είπε πως τότε θα δοθεί το τελικό μήνυμα και κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας!