Αρχική » Ο Κυριάκος κήρυξε τον πόλεμο σε Καραμανλή και Σαμαρά
Ελλάδα Πολιτική

Ο Κυριάκος κήρυξε τον πόλεμο σε Καραμανλή και Σαμαρά

Θα τους στείλει στο ειδικό δικαστήριο;

Αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται ότι θα το πραγματοποιήσει ο τεράστιος Κυριάκος. Έτσι άλλωστε πρέπει να συμπεριφέρεται ένας πραγματικός ηγέτης, επιπέδου Καίσαρα, εάν θέλει να παραμείνει στην εξουσία.

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν, ο κυβερνήτης μας, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αποκαλύπτει κάτι φρικιαστικό: Ότι η πρώτη φορά που γίνεται έλεγχος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα από το 2004, είναι από την κυβέρνηση του θεόπεμπτου Κυριάκου!

Τι σημαίνει αυτό; Θα σας το εξηγήσω εγώ, γιατί εάν περιμένετε από τον Κασσελάκη να αντιληφθεί το μεγαλείο των γραπτών του σύγχρονου Μωϋσέως, θα παραμείνετε προσκυνητές ειδώλων…

Με την αποκάλυψη του αυτή ο Κυριάκος μας, στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου δύο πρώην πρωθυπουργούς: Τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά! Ενώ παράλληλα, ξεπλένει τον πολιτικό του πατέρα, τον Φύρερ του πρωθυπουργού μας, τον Κώστα Σημίτη.

Αυτό συμβαίνει διότι ο πρώην υπουργός πολιτισμού της κυβέρνησης Σαμαρά αλλά και κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή, σε επίσημη απάντηση του στις 19/7/2013, ισχυριζόταν ότι το Ελληνικό Δημόσιο είχε πληρώσει το ιλιγγιώδες ποσό του 1,5 εκατομμυρίου € από το 2009, για έλεγχο στατικότητας του «στεγάστρου Καλατράβα»!

Η επίσημη τοποθέτηση του πρώην υπουργού πολιτισμού για το στέγαστρο Καλατράβα, την οποία γκρεμίζει σήμερα ο Κυριάκος

Ο Κυριάκος μας σήμερα με σθένος και ειλικρίνεια, το διαψεύδει. Με μία συγκεκριμένη χρονοκαθυστέρηση, αλλά αυτό είναι απολύτως λογικό, διότι και ο βιβλικός Μωυσής άφησε να περάσουν κάτι δεκαετίες, μέχρι να οδηγήσει το λαό του στη γη της επαγγελίας.

Δεν έχει καμία σημασία το ότι ο Κυριάκος συμμετείχε και στις δύο κυβερνήσεις. Σιγά μην ασχολιόταν με τα κυβερνητικά τεκταινόμενα, την ώρα που ο ίδιος αντιμετώπιζε προσωπικές σκοτούρες και προβλήματα.

Εν κατακλείδι, ο Κυριάκος μας αποκαλύπτει ρεμούλα 1,5 εκατομμυρίων από τις δύο κυβερνήσεις της «δεξιάς». Είναι τόσο άμεμπτος ο ηγέτης μας, που μπορεί να κάνει και εξεταστική, καθώς ο ισχυρισμός του αποκαλύπτει αυτομάτως την διάπραξη σοβαροτάτων κακουργημάτων που απαιτούν ειδικό δικαστήριο.

Η άλλη εξήγηση, είναι ο πρωθυπουργός μας να λέει άθλια, ελεεινά, επικίνδυνα και χοντροκομμένα ψέματα, γεγονός που προσωπικά δεν μπορώ να τον διανοηθώ. Η πίστη μου στον Κυριάκο, είναι αδιαμφισβήτητη.

Newsbreak.gr