Αρχική » Ο Κυριάκος να αποδοκιμάσει τον Σχοινά για να αποδείξει ότι δε συνδέεται με την Καϊλή
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Ο Κυριάκος να αποδοκιμάσει τον Σχοινά για να αποδείξει ότι δε συνδέεται με την Καϊλή

Να βάλει τέλος στις φήμες που ήθελαν την Καϊλή μία ανάσα από την ΝΔ…

Υπάρχει ένας απλός τρόπος ώστε να τελειώνει η συζήτηση για το που ανήκει η Εύα Καϊλή και να απενεργοποιηθούν πλήρως τα επιχειρήματα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο τρόπος αυτός είναι η πλήρης αποδοκιμασία του επιτρόπου και αντιπροέδρου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος εξέφρασε ακριβώς τις ίδιες θέσεις με την Εύα Καϊλή, αναφορικά με το Κατάρ. Γεγονός που παραδέχτηκε τόσο ο κύριος Σχοινάς, όσο και η κυρία Καϊλή διά του συνηγόρου της.

Ο Ανδρουλάκης όμως όταν είχαν γίνει οι επίμαχες δημόσιες δηλώσεις της Καϊλή υπέρ του Κατάρ, τις είχε αποδοκιμάσει και είχε κρατήσει αποστάσεις.

Αντίθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδέποτε αποδοκίμασε ή διαφοροποιήθηκε από τις αντίστοιχες δηλώσεις του Μαργαρίτη Σχοινά. Δίνοντας με αυτό τον τρόπο επιχειρήματα στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο προσπαθεί διακαώς να του «φορτώσει» την Καϊλή.

Είναι λοιπόν μονόδρομος για τον πρωθυπουργό να αποστασιοποιηθεί πλήρως από τον Μαργαρίτη Σχοινά, εάν πραγματικά δεν θεωρεί ότι η Εύα Καϊλή του ανήκει. Εκτός εάν και ο ίδιος συμφωνεί με τις θέσεις Σχοινά – Καϊλή για το Κατάρ.

Ο Κυριάκος να αποδοκιμάσει τον Σχοινά για να αποδείξει ότι δε συνδέεται με την Καϊλή (newsbreak.gr)