Αρχική » Ο Κώστας Καραμανλής στην παρουσίαση βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη σήμερα στην Λάρισα
Video Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Ο Κώστας Καραμανλής στην παρουσίαση βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη σήμερα στην Λάρισα

Στην κατάμεστη αίθυσα του ξενοδοχείου “Imperial”

Την παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας EστίαΜανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή», διοργανώνουν η Λαρισαϊκή Λέσχη και οι Εκδόσεις Λιβάνη, σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο «IMPERIAL» (Λεωφ. Φαρσάλων 182, Λάρισα).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να μιλήσουν ο διδάκτωρ Γεωπολιτικής, επίκουρος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Γεώργιος Κ. Φίλης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης και ο συγγραφέας, Μανώλης Κοττάκης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ενώ θα συντονίσει ο πρόεδρος της Λαρισαϊκής Λέσχης αντιπτέραρχος Γρηγόρης Πρεζεράκος.

“Στη Λάρισα ήρθα για την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου “Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή” γιατί αισθάνομαι ότι ο αέρας εδώ, στον κάμπο, είναι πιο καθαρός. Στην Αθήνα η ατμόσφαιρα είναι βαριά και αισθάνομαι ότι πολλές φορές πνίγομαι…” δήλωσε από τη Λάρισα ο διευθυντή της εφημερίδας “Εστία”, Μανώλης Κοττάκης, στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του που πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή, αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, η οποία διοργανώνεται από τη Λαρισαϊκή Λέσχη.

“Είμαι παιδί της Περιφέρειας και την αγαπώ, αισθάνομαι άνετα εδώ”. τόνισε ο κ. Κοττάκης, ενώ στο ξενοδοχείο επικρατεί το αδιαχώρητο με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί, βουλευτές και πολιτικοί από όλους τους χώρους να δηλώνουν παρών και το ενδιαφέρον να είναι αυξημένο και πανελλαδικά, σαφώς, αφού αναμένεται να παραβρεθεί και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Δείτε φωτογραφίες & videos από την παρουσίαση: