Αρχική » Ο Κώστας Μπακογιάννης κατακεραυνώνει τον δήμαρχο Αθηναίων
Ελλάδα Πολιτική

Ο Κώστας Μπακογιάννης κατακεραυνώνει τον δήμαρχο ΑθηναίωνΓκρεμίζει τα έργα του δημάρχου ο Κώστας
Αλλάζει τα πάντα στο δήμο της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τις επιλογές του δημάρχου της πόλης, οι οποίες κατέστρεψαν κυριολεκτικά την εικόνα της Αθήνας, μετατρέποντας την σε γιαπί ή καλύτερα, χώρο απόθεσης μπάζων.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος είχε ξοδέψει θηριώδη ποσά για να γεμίσει την Αθήνα με τεράστιες τσιμεντένιες ζαρντινιέρες και φοίνικες, μετατρέποντας τις ζωές των Αθηναίων σε κόλαση. Ενώ παράλληλα ζήσαμε και το απίστευτα σκηνικά με αδηφάγες κάμπιες που έφαγαν το περιεχόμενο των ακαλαίσθητων αυτών κατασκευών, καθιστώντας τες τσιμεντένια σκουπίδια στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό το χάος έρχεται να τελειώσει μετά από απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος θα ξηλώσει όλα τα πεπραγμένα του δημάρχου. Τοποθετώντας στην θέση τους πλατάνια και μάρμαρα. Φυσικά ο Έλληνας φορολογούμενος δεν πρόκειται να πάρει τα λεφτά του πίσω, αλλά όπως φαίνεται αυτός θα πληρώσει το …μάρμαρο του Κώστα Μπακογιάννη.

Διότι τελείως συμπτωματικά, ο δήμαρχος που γέμισε την Αθήνα με μπάζα και ο Κώστας Μπακογιάννης που τώρα θα την γεμίσει με μάρμαρα, είναι το ίδιο πρόσωπο.