Αρχική » Ο Κ.Βελόπουλος «ανοίγει» το κόμμα του : Κάνει διεύρυνση για σύμπραξη με τον Κ.Μπογδάνο για τον Ιούλιο
Ελλάδα Πολιτική

Ο Κ.Βελόπουλος «ανοίγει» το κόμμα του : Κάνει διεύρυνση για σύμπραξη με τον Κ.Μπογδάνο για τον Ιούλιο

Οι δηλώσεις της Ελληνικής Λύσης και η απάντηση του δημοσιογράφου

Την ανάγκη σχηματισμού κοινού μετώπου φαίνεται ότι κατάλαβαν στην Δεξιά και ο Κ.Βελόπουλος με δήλωση του ουσιαστικά έδωσε έναυσμα για να «ανοίξει» το κόμμα με πιθανή μια σύμπραξη με τον Κ.Μπογδάνο για τις εκλογές του Ιουλίου.

Έτσι επικεφαλής των προσπαθειών φαίνεται πως μπαίνουν οι Κυριάκος Βελόπουλος και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, οι οποίοι με δηλώσεις και αναρτήσεις, τονίζουν την ανάγκη συνεργασίας των κομμάτων που κόπηκαν προκειμένου να κατέβουν ως συνασπισμός δυνάμεων στις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε για «πανστρατιά όλων των δυνάμεων που παράνομα κόπηκαν στον Άρειο Πάγο για να τσακίσουμε την διεφθαρμένη ηγεσία της ΝΔ! Μη συμπεριφέρεστε όπως τον 2ο αι πΧ, που οι Ρωμαίοι τσάκιζαν Έλληνες και οι Έλληνες σκοτωνόταν μεταξύ τους! Έτσι οι Ρωμαίοι υποδουλώσανε όλους τους Έλληνες».

Από την πλευρά του ο Κ.Μπογδάνος έσπευσε να σχολιάσει πως οι δηλώσεις Κ.Βελόπουλου «για πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων μετά από τις εκλογές της 21/5 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα. Στην επόμενη βουλή, που επιφυλάσσει δεινά για τον Ελληνισμό, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση».

Επιτέλους ο Κ.Βελόπουλος «ανοίγει» το κόμμα: Κάνει διεύρυνση για σύμπραξη με τον Κ.Μπογδάνο για τον Ιούλιο – Pronews.gr

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα