Αρχική » Ο Μητσοτάκης έκανε βουλευτές τους υβριστές του Καραμανλή και τώρα τους λούζεται….Μπηχτή Γ. Λοβέρδου σε Μητσοτάκη: Εμείς στα Χάρβαρντ δεν πάμε!
Ελλάδα Πολιτική

Ο Μητσοτάκης έκανε βουλευτές τους υβριστές του Καραμανλή και τώρα τους λούζεται….Μπηχτή Γ. Λοβέρδου σε Μητσοτάκη: Εμείς στα Χάρβαρντ δεν πάμε!

Με πρωτοφανείς αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη υπερασπίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος την στάση της αστυνομίας στο ΑΠΘ και την ευθεία βολή κρότου λάμψης εναντίον φοιτητών.

Ο βουλευτής είπε ότι η ΝΔ στηρίζει τα δημόσια πανεπιστήμια και σχολεία γιατί εκεί σπουδάζουν τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών. Μάλιστα έδειξε τους παρισταμένους υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου και των γενικό γραμματέα του υπουργείου Κώστα Τσουβάλα (οι οποίοι είναι πρώην αστυνομικοί) και είπε: «Να σαν αυτούς που μπήκαν στη Χωροφυλακή πριν από 40 χρόνια. Τέτοιους ανθρώπους στηρίζουμε. Εμείς δεν μπορούμε να πάμε στα Χάρβαρντ!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Λοβέρδος εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια με τον Κ. Μητσοτάκη (την δυτική Αθήνα) και κινδυνεύει να μην εκλεγεί γιατί ο πρωθυπουργός στηρίζει στην περιφέρεια αυτή τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη