Αρχική » Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να διασύρει την Ελλάδα-Η πόρτα που έφαγε από το Ισραήλ και ο βομβαρδισμός της Εκκλησίας του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα…
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να διασύρει την Ελλάδα-Η πόρτα που έφαγε από το Ισραήλ και ο βομβαρδισμός της Εκκλησίας του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα…

Δεν έχει υπάρξει στην πρόσφατη ιστορία πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός για τα ελληνικά συμφέροντα, αλλά και την εικόνα της χώρας διεθνώς.

Οι αθλιότητες Μητσοτάκη που σχετίζονται με τον πόλεμο στο Ισραήλ, θα μπορούσαν να γίνουν αντικείμενο επιθεώρησης, εάν δεν διακυβεύονταν τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά και οι ζωές χιλιάδων ελληνορθόδοξων, που το ελληνικό κράτος ευθύνεται για την προστασία τους.

Το πρώτο ατόπημα Μητσοτάκη, έγκειται στο υποτιθέμενο ταξίδι του στο Ισραήλ, το οποίο έσπευσε να το ανακοινώσει και έπειτα να το ακυρώσει με γελοίες δικαιολογίες. Την ώρα που τόσο ο Μπάιντεν, όσο και ο Σούνακ με τον Σολτς έσπευδαν στην ισραηλινή πρωτεύουσα για να συναντηθούν με τον Νετανιάχου, ο Μητσοτάκης και το κονκλάβιο του, ισχυριζόταν πως το ταξίδι ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας!

Με απλά λόγια, το ελεεινό σύστημα Μαξίμου που έχει διασύρει την Ελλάδα, ισχυρίστηκε ότι η ζωή του Μητσοτάκη ήταν πολυτιμότερη από αυτή του Μπάιντεν, του πρωθυπουργού της Βρετανίας και του καγκελαρίου!

Η αλήθεια φυσικά είναι ότι ο Νετανιάχου δεν ήθελε να δει τον Μητσοτάκη ούτε ζωγραφιστό, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός εξαρτάται πλήρως από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κρύβεται πίσω από την τρομοκρατική δράση της Χαμάς και όχι μόνο.

Όταν μάλιστα έγινε γνωστό ότι ο Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ερντογάν πριν από το υποτιθέμενο ταξίδι του στο Ισραήλ, ήταν βέβαιο ότι ο Μητσοτάκης δεν θα γινόταν δεκτός στο Ισραήλ, όπως άλλωστε δεν έγινε δεκτός και ο Ζελένσκι.

Το δεύτερο ανοσιούργημα Μητσοτάκη, είναι το ασύλληπτο έγκλημα πολέμου, τον βομβαρδισμό του ιερού ναού του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα. Της παλαιότερης εκκλησίας στον μαρτυρικό αυτό τόπο.

Στις 11 Οκτωβρίου 2023 ο Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη ότι η κυβέρνηση έχει έρθει σε επαφή με την ισραηλινή πλευρά για να προστατευθεί η Μονή Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα από πλήγματα των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων! 

Τη νύχτα, αυτό το εμβληματικό Ιερό και Άβατο της Ορθοδοξίας, βομβαρδίστηκε από τις Ισραηλινές δυνάμεις.

Ο απόλυτος εξευτελισμός της πατρίδας μας, ο πλέον επικίνδυνος πρωθυπουργός στη νεότερη ιστορία του ελληνικού κράτους…

Newsbreak.gr