Αρχική » Ο ορισμός του παρτάκια ελληναρά ….. Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο μόνος Έλληνας που μπορεί να ταξιδέψει στην Αμερική για να εγκαταστήσει το παιδί του στο πανεπιστήμιο
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Ο ορισμός του παρτάκια ελληναρά ….. Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο μόνος Έλληνας που μπορεί να ταξιδέψει στην Αμερική για να εγκαταστήσει το παιδί του στο πανεπιστήμιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ορισμός του παρτάκια ελληναρά 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πηγαίνει σήμερα στις ΗΠΑ προκειμένου να συνοδεύει και να εγκαταστήσει την κόρη του στο αμερικανικό πανεπιστήμιο που θα φοιτήσει. Αυτό ανακοίνωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Θα αφήσουμε τα λαϊκίστικα σχόλια, ότι ο πρωθυπουργός που άφησε δεκάδες χιλιάδες ελληνόπουλα εκτός πανεπιστημίων, προφανώς δεν είχε και καμιά τύψη διότι το θέμα δεν τον αφορά.

Θα πάμε όμως σε ένα πολύ σοβαρό θέμα, που αποδεικνύει την αναισθησία του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στο σύνολο των Ελλήνων. Όχι μόνο των εργαζομένων Ελλήνων, των μικρομεσαίων Ελλήνων. Όλων των Ελλήνων.

Ο πρωθυπουργός λοιπόν, είναι ο μόνος Έλληνας που μπορεί να ταξιδέψει στην Αμερική για να εγκαταστήσει το παιδί του στο πανεπιστήμιο όπου θα φοιτήσει. Ουδείς άλλος Έλληνας μπορεί να πράξει το ίδιο. Διότι απλούστατα οι αμερικανοί δεν δίνουν βίζα σε κανέναν Έλληνα για αυτόν τον σκοπό, λόγω της πανδημίας.

Αντί λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις τόσες συναντήσεις που είχε με αμερικανούς αξιωματούχους και στα τόσα δώρα που έχει κάνει στην Αμερική, να διεκδικήσει αυτή την μικρή εξαίρεση για τους Έλληνες γονείς, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το ίδιο που κάνει αυτός, τους αγνόησε παντελώς!

Και δεν φτάνει που τους αγνόησε, αλλά φρόντισε να διατυμπανίσει ότι αυτός εξαιρείται από τα υπόλοιπα 11 εκατομμύρια. Ο ορισμός του παρτάκια πρωθυπουργού. Κλασικός Μητσοτάκης.

Ετικέτες

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα