Αρχική » Ο Πέτσας «έδωσε στεγνά» τον Γεραπετρίτη : Ξέρει για τις παρακολουθήσεις
Ελλάδα Πολιτική

Ο Πέτσας «έδωσε στεγνά» τον Γεραπετρίτη : Ξέρει για τις παρακολουθήσειςΟ αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας «έδωσε στεγνά» τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη λέγοντας ότι γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης του< strong>Νίκου Ανδρουλάκη.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας την Κυριακή σε πρωινή εκπομπή του Mega, όταν ρωτήθηκε για τις παρακολουθήσεις και την πρόσφατη ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αρχικά άσκησε κριτική στον κ. Ανδρουλάκη λέγοντας ότι «Έχει κουράσει ο κ. Ανδρουλάκης, ένα μήνα λέει τα ίδια πράγματα.

»Του έχει ζητηθεί να ενημερωθεί για ένα απόρρητο ζήτημα και τον έχει καλέσει και ο πρωθυπουργός.

»Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να πατήσει σε δύο βάρκες και κινδυνεύει να πέσει στην θάλασσα του “εγώ” του κ. Ανδρουλάκη».

Στη συνεχεία όμως και μετά από σχετικές ερωτήσεις δήλωσε ότι ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης δεν πάει να ενημερωθεί από την κυβέρνηση «για κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί δημόσια».

Και διευκρίνισε ότι «από την πρώτη στιγμή και μετά τις παραιτήσεις που έγιναν για τους χειρισμούς, του έχει ζητηθεί να ενημερωθεί.

»Η έκκληση από τον κ. Γεραπετρίτη έχει να κάνει με την ενημέρωση του ίδιου του κ. Ανδρουλάκη».

Στην πίεση των δημοσιογράφων και στις ερωτήσεις τους αν ο Γ. Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης, ενώ ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα στη Βουλή ότι δεν τον γνωρίζει και δεν θα έπρεπε να τον γνωρίζει, ο Στέλιος Πέτσας αρκέστηκε να πει «δεν ξέρω ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει τον λόγο παρακολούθησης.

»Ξέρω ότι ο κ. Γεραπετρίτης απηύθυνε έκκληση προς τον κ. Ανδρουλάκη να ενημερωθεί.

»Ο κ. Γεραπετρίτης είναι υπουργός Επικρατείας και η ΕΥΠ υπάγεται στο γραφείο του πρωθυπουργού».

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Ο πρωθυπουργός να αποκαλύψει γιατί παρακολουθείτο ο Νίκος Ανδρουλάκης
Με αφορμή σημερινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητάει να αποκαλύψει ο πρωθυπουργός τους λόγους για την παρακολούθηση του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρει:

«Σε συνέντευξη του σήμερα στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, είπε ευθέως ότι ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης τελικά ξέρει το λόγο παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

»Μολονότι ο κ. Γεραπετρίτης προ ημερών δήλωνε παντελή άγνοια.

»Μήπως τελικά να μας πει ο πρωθυπουργός το λόγο παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη;

»Γιατί το σπασμένο τηλέφωνο μεταξύ υπουργών κούρασε».