Αρχική » Ο… παλιανθρωπάκης με τον «παράνομο» δεσμό πρόδωσε τον Κυριάκο;
Ελλάδα Πολιτική

Ο… παλιανθρωπάκης με τον «παράνομο» δεσμό πρόδωσε τον Κυριάκο;

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Τον έπιασαν στα πράσα και εκδικήθηκε!

Μπορεί να νοηθεί «παράνομος» ένας έρωτας όταν συμμετέχει και δικαστική λειτουργός; Όχι βέβαια διότι η μοιχεία έχει αποποινικοποιηθεί είτε «διαπράττεται» μεταξύ εισαγγελέων, δικαστών, αργυραμοιβών, κρεοπωλών, νταραβεριτζήδων και πάει λέγοντας.

Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι άλλο.

Ότι ο «νταραβεριτζής» ήταν ο παράνομος δεσμός του Μαξίμου με την δικαιοσύνη. Μία άκρως προβληματική επιλογή μάλιστα που εγκρίθηκε οριακά στον ευρύτερο «χώρο», ήταν εισήγηση του «νταραβεριτζή» επειδή ακριβώς είχε στενό δεσμό μαζί του.

Κάποια στιγμή λοιπόν, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έγινε αποδέκτης καταγγελίας ότι ο νταραβεριτζής έβαζε ένα λιθαράκι στο Μέγαρο και δύο στη βίλα του.

Έγινε χαμός. Οι φωνές ακούστηκαν μέχρι το…. Ηλέκτρα, όπου η παρέα των -άκηδων και ο «Σάκης» έκαναν τα ραντεβού με τους λειτουργούς της κυρίας με τις παρωπίδες και τον ζυγό.

Ο νταραβεριτζής όμως είναι παλιά καραβάνα, παρά την αυξημένη του λίμπιντο. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε τις εκμυστηρεύσεις του παράνομου δεσμού στα σεντόνια της ακολασίας και «χτύπησε»… Με αποτέλεσμα να ρίξει στο καναβάτσο τον άνθρωπο που ανακάλυψε τις πομπές του.

«Ο παλιανθρωπάκης δεν δίστασε να μαχαιρώσει πισώπλατα τον Κυριάκο για να σωθεί», μου εκμυστηρεύθηκε «αρχαίος» του περιβάλλοντος. Θυμίζοντας μου μάλιστα παλαιότερη πληροφορία που σας είχα μεταφέρει για τον ογκώδη φάκελο που είχε συντάξει ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού για την δράση των «άκηδων».

Ο… παλιανθρωπάκης με τον «παράνομο» δεσμό πρόδωσε τον Κυριάκο; (newsbreak.gr)