Αρχική » Ο Σκέρτσος εκβιάζει τους πολίτες: «Καλοκαίρι αστάθειας», ή «αυτοδυναμία Μητσοτάκη»!
Ελλάδα Πολιτική

Ο Σκέρτσος εκβιάζει τους πολίτες: «Καλοκαίρι αστάθειας», ή «αυτοδυναμία Μητσοτάκη»!

Με όλα τα «όπλα» έχει πέσει στα χαρακώματα της προεκλογικής μάχης το Μαξίμου, προκειμένου να στρέψει τους ψηφοφόρους προς τη ΝΔ ώστε να παραμείνει «γαντζωμένη» στην εξουσία.

Οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν διστάζουν να χρησιμοποιούσουν ακόμα και στυγνούς εκβιασμούς, στη γραμμή της κινδυνολογίας που έχει δοθεί εδώ και λίγες ημέρες για τη… βιβλική καταστροφή που επίκειται στην Ελλάδα αν τυχόν προκύψει μια οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο Mega για τις εκλογές, ρωτήθηκε δίκην σχολίου στη συζήτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες, για το αν στην περίπτωση που η ΝΔ δεν είναι αυτοδύναμη μετά και τη δεύτερη κάλπη, θα σύρει τη χώρα σε μια τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα στο καλοκαίρι.

«Αυτές είναι εκτιμήσεις που πρέπει να γίνουν από τους πολίτες, έχουν τη δύναμη της ψήφου στα χέρια τους. Πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν ένα καλοκαίρι αστάθειας, ή ένα καλοκαίρι με μία κυβέρνηση σταθερή και αυτοδύναμη», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος!

Πάλι καλά που δεν είπε ότι θα στηθούν όσες κάλπες χρειάζονται και για όσους μήνες χρειάζονται, μέχρι να βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης