Αρχική » Ο σύμβουλος του Πικραμμένου αναρτά πλαστή φωτογραφία για να κάνει φιλοκυβερνητική προπαγάνδα!
Ελλάδα Πολιτική

Ο σύμβουλος του Πικραμμένου αναρτά πλαστή φωτογραφία για να κάνει φιλοκυβερνητική προπαγάνδα!

Πληρώνεται από τα χρήματα των Ελλήνων για να τους δουλεύει!

Ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός έχει διοριστεί σύμβουλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου. Δηλαδή πληρώνεται από το υστέρημά του ελληνικού λαού, υποτίθεται για να τον υπηρετεί.

Φαίνεται όμως ότι ο κύριος Ψαριανός κάνει ακριβώς το αντίθετο. Ανάρτησε πλαστή φωτογραφία στο διαδίκτυο, προκειμένου να εξαπατήσει τους πολίτες, αναφορικά με τις καταστροφές λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας.

F715F196 185C 4056 B080 F5AC2117EDE8
Η πλαστή φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γρηγόρης Ψαριανός

Ο σύμβουλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης λοιπόν, όχι μόνο επιχειρεί να εξαπατήσει τους πολίτες, αλλά ειρωνεύεται ακόμα και εκείνα τα παιδιά που υποχρεώθηκαν να περπατήσουν πάνω στα θρανία για να βγουν από την ντάξει. Η αληθινή φωτογραφία φυσικά είχε κυκλοφορήσει παντού, και είναι εμφανές ότι ο Ψαριανός χρησιμοποιεί μία αλλοιωμένη εκδοχή της για να εξαπατήσει το πανελλήνιο.

05AF53D5 36EB 42B2 8A37 871F88EBAC74
Η αληθινή φωτογραφία που δημοσιεύθηκε φυσικά και σε μέσα φιλικά προσκείμενη προς την κυβέρνηση

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο κύριος Ψαριανός χρησιμοποιεί την θέση του για να εξαπατήσει τους πολίτες, οπότε πρέπει να παραιτηθεί άμεσα, είτε όλα αυτά γίνονται με την ανοχή του πολιτικού του προϊσταμένου, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου, οπότε πρέπει να παραιτηθούν και οι δύο.

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί και οι δύο να συνεχίσουν να πληρώνονται από το Δημόσιο κορβανά.https://www.newsbreak.gr/politiki/261312/o-symvoylos-toy-pikrammenoy-anarta-plasti-fotografia-gia-na-kanei-filokyvernitiki-propaganda/